Penktadienį maisto turgus „Open Kitchen“ paskelbė sezono po atviru dangumi pradžią. Į Tymo turgų plūdo paragauti skanumynų nusiteikę vilniečiai.
Jau ketvirtąjį kartą grįžtantis į miestą ir sostinės restoranus bei barus sujungiantis projektas, pačią pirmąją dieną suviliojo būrį smalsuolių.
Picos, mėsainiai, blynai, troškiniai ir desertai – apsilankiusieji galėjo rinktis iš begalės siūlomų patiekalų.
Niekas nedrįs paprieštarauti, kad gryname ore valgomas maistas skaniausias.
Nors pirmaisiais metais, kuomet buvo nuspręsta imtis inciatyvos, įkurti virtuvę po atviru dangumi, restoranus ir kavines suburti nebuvo lengva, tačiau vėliau viskas apsivertė aukštyn kojomis. Dabar čia buriasi patys žymiausi miesto maistininkai.
„Open Kitchen“ ilgainiui tapo ne tik puikia vieta pavalgyti, bet ir atsipalaiduoti su draugų kompanija.
Penktadienio vakarą pasimėgauti saule, gardžiais patiekalais bei pasilinksminti rinkosi ir garsūs Lietuvos žmonės.