Maisto turguje – stilingi vilniečiai, skanus maistas ir neregėtos linksmybės

Tymo turguje įsikūręs „Open Kitchen“ savo kvapais atviliojo būrį smalsuolių/ 2017 m. gegužės 19 d. / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Tymo turguje įsikūręs „Open Kitchen“ savo kvapais atviliojo būrį smalsuolių/ 2017 m. gegužės 19 d. / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2017-05-19 20:18
AA

Penktadienį maisto turgus „Open Kitchen“ paskelbė sezono po atviru dangumi pradžią. Į Tymo turgų plūdo paragauti skanumynų nusiteikę vilniečiai.

Jau ketvirtąjį kartą grįžtantis į miestą ir sostinės restoranus bei barus sujungiantis projektas, pačią pirmąją dieną suviliojo būrį smalsuolių.

Tymo turguje įsikūręs „Open Kitchen“ savo kvapais atviliojo būrį smalsuolių/ 2017 m. gegužės 19 d. / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Picos, mėsainiai, blynai, troškiniai ir desertai – apsilankiusieji galėjo rinktis iš begalės siūlomų patiekalų.

Niekas nedrįs paprieštarauti, kad gryname ore valgomas maistas skaniausias.

Nors pirmaisiais metais, kuomet buvo nuspręsta imtis inciatyvos, įkurti virtuvę po atviru dangumi, restoranus ir kavines suburti nebuvo lengva, tačiau vėliau viskas apsivertė aukštyn kojomis. Dabar čia buriasi patys žymiausi miesto maistininkai.

„Open Kitchen“ ilgainiui tapo ne tik puikia vieta pavalgyti, bet ir atsipalaiduoti su draugų kompanija.

Penktadienio vakarą pasimėgauti saule, gardžiais patiekalais bei pasilinksminti rinkosi ir garsūs Lietuvos žmonės.

Penktadienį maisto turgus „Open Kitchen“ paskelbė sezono pradžią (59 nuotr.)
+53