Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Maistas
Ieva Swan: „Tvariau gyventi padeda net ir tvarka šaldytuve“
Martynas Meidus ir Jonas Lingys: kaip prie maisto tobulai priderinti gėrimus?
Grilyje kepta dorada – tobulas patiekalas be jokio vargo
D.Praspaliauskas rekomenduoja: jautienos antrekotas su daržovėmis
Grilio atradimas: šašlykus su kefyru bei mangų sultimis norėsis kartoti ir kartoti
Konkursas grilio kepėjams: dalinkitės receptais ir laimėkite 5 kg mėsos!
Kad neišmestume margučių: kaip juos saugiai suvartoti?
Užkandžiai lauke: ką pasiimti į kuprinę, kad išalkus nereikėtų skubėti namo?
Miela tai, kas sava: tradiciniai Velykų patiekalai kelia nostalgiją
Ne tik su majonezu: penki kiaušinių pagardai, kurie maloniai nustebins
Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle
Švenčių stalui – gurmaniškos dešros, prabangūs kumpiai ir ekskliuzyvinė jautiena
Pasipūtę, lengvi, tirpstantys burnoje: orkaitėje kepti varškėtukai
D.Praspaliauskas rekomenduoja: avinžirnių salotos su grietine ir lašiša
D.Praspaliauskas rekomenduoja: traški tortilija su daržovėmis ir sultinga sprandine
D.Praspaliauskas rekomenduoja: greitiems pietums – makaronai su kiaulienos išpjova
Grilių kol kas pavaduoja orkaitė: kepame nugarinę su daržovėmis
Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams
Blynai ir blyneliai: įvairios jų rūšys ir kepimo gudrybės
Iglės Bernotaitytės kūryba virtuvėje: stebina sukurtais vegetariškais receptais ir spalvingais keksiukais
Someljė Jonas Lingys ir Urtė Mikelevičiūtė: „Tinkamai parinktas gėrimas patiekalui yra kaip druska“
Alaus someljė Jonas Lingys ir virtuvės šefas Martynas Meidus: kaip sukurti skonio šedevrą?
Kaip išsirinkti gerą smulkintuvą ir kodėl jis nepakeičiamas virtuvėje?
Dietistės Vaidos Kurpienės patarimai Velykoms ir naminio majonezo receptas
Vienas geriausių virtuvės šefų L.Čeprackas dalijasi per karantiną šeimos pamėgtu lašišos receptu
Sveikų saldumynų kūrėja I.Šukytė: „Klaidinga galvoti, kad desertai be cukraus – neskanūs“
Meilė veganiškam maistui Aistę Lasytę pastūmėjo į verslą: ypatingi desertai jau turi gerbėjų
Tatjana Lavrinovič Naujųjų vaišių neįsivaizduoja be koldūnų: dalijasi ir neįprasto padažo receptu
Vaidos Skaisgirės receptai Kūčių ir Kalėdų stalui: netradicinė silkė ir patiekalai su lašiša
Gastronomas Vytaras Radzevičius: „Kas yra valgoma ir nevalgoma – slypi mūsų galvose“