Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Maistas
Jonas Nainys prabilo apie vaikystę Pasvalyje: „Dabar suprantu, kokį gėrį turėjau“
Pasiūlymas sutaupyti: keli nauji įpročiai, bet labai reikšmingas rezultatas
Lietuvoje pritapęs šrilankietis šefas D.Dampella Gamage tėvynę primenančius receptus sudėjo į knygą
Nuo „Minestrone“ sriubos iki makaronų su daržovėmis: kokybiškas maistas, kurio porcija sieks vos 1 Eur
Tinklaraštininkė S.Cymbaliukaitė nepraeina pro nukainotas prekes: pica pietums tekainavo 2,5 euro
5 pigūs baziniai ingredientai, kurie visada išgelbės jūsų pusryčius
Verslininkai Kristina ir Povilas Stroliai atvėrė savo stilingų namų Palangoje duris
Strolių namai Palangoje
Strolių namai Palangoje
Testas gurmanams: kokie ingredientai yra, o kokių nėra šiuose garsiuose klasikiniuose patiekaluose?
Tas pats, tik pigiau: patarimai, kaip skaityti etiketes ir gaudyti akcijas
Išleidžiate pusę pinigų maistui? 6 patarimai, kaip sutaupyti
Socialiniuose tinkluose plinta nauja gaminimo tendencija: išmėginkite ir jūs
Kodėl mūsų organizmui būtinos gerosios bakterijos ir iš kur jų gauti
M.Katleris ir A.Bružas atskleidė, kokie gardumynai puikuojasi ant jų naujametinio stalo
Maistas – džiaugsmo šaltinis: ką rekomenduojama valgyti pagal šv. Hildegardą
Kaip sutaupyti apsiperkant „Maximoje“: ne visi pirkėjai žino apie šias akcijas
M.Wizard – apie G.Ramsay restorane ragautą patiekalą ir kas karaliauja ant jo Kūčių stalo
I.Martinkėnaitė dietomis savęs nekankina: vietoje to – kelios paprastos mitybos taisyklės
A.Pilypaitė prisiminė laikus, kai gyveno su G.Karaliūnaite: viena istorija juoką kelia iki šiol
Sąmoningos mitybos ekspertė J.Bažanovienė: „Maisto reikia nedaug – tik energijai gauti“
Liucina Rimgailė pristatė knygą apie keksiukus: garsūs svečiai ir vyro Tado Rimgailos dainos
Liucina Rimgailė pristatė trečią receptų knygą „Tapk keksiukų karaliene“
Liucina Rimgailė pristatė trečią receptų knygą „Tapk keksiukų karaliene“
Norintiems sutaupyti – asmeniniai pasiūlymai: kur juos rasti ir kaip pasinaudoti?
Makalius – apie kelionėse šokiravusį maistą ir skaniausią picą: ją ragavo ne Italijos restorane
Garsios giminės šefas Federico Meschino žadėjo nesituokti: kaip mylimoji Greta pakeitė nusistatymą
Jonita Šeščilaitė su „Triušiu miške“ kovos dėl geriausiojo Šiaurės Europos šefo vardo
Jonita Šeščilaitė ruošiasi prestižiniam kulinariniam konkursui „S.Pellegrino Young Chef Academy“
Jonita Šeščilaitė ruošiasi prestižiniam kulinariniam konkursui „S.Pellegrino Young Chef Academy“
Daugiau