Kepame orkaitėje. 28 receptai!

Orkaitėje keptas maistas / Shutterstock nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2017-09-28 17:00
Orkaitėje kepti patiekalai sveikesni, nes neprisigeria riebalų, kaip kepami keptuvėje, ir nepraranda visų vertingų medžiagų, kaip verdami puode. Be to, taip sutaupysite laiko – pašaukite į orkaitę ir pusvalanduką atsipūskite.

{recipe|300}{recipe|464}{recipe|515}{recipe|587}{recipe|1653}{recipe|1722}{recipe|2073}{recipe|2573}{recipe|2585}{recipe|2684}{recipe|3075}{recipe|3346}{recipe|3631}{recipe|3894}{recipe|4106}{recipe|4216}{recipe|4238}{recipe|4571}{recipe|4826}{recipe|5043}{recipe|5099}{recipe|5386}{recipe|5542}{recipe|1018}{recipe|4791}{recipe|1467}{recipe|5412}{recipe|4781}

Ji24.lt

Naujausi straipsniai