NaujienosŽurnalas ŽmonėsŽurnalas Legendos
PrisijungtiPrenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
  • Žurnalas LEGENDOS
  • Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Susisiekti su redakcija
  • Prenumerata.lt
Žmonės.lt

Mėsos patiekalai

Kartu su ekspertu pabandom iš naujo: jau sklinda Velykų kepsnio aromatas

Miela tai, kas sava: tradiciniai Velykų patiekalai kelia nostalgiją

Kepame kiaulieną. Net 23 receptai!

Karšti sumuštiniai – ir sau, ir svečiams. Net 23 receptai!

Skanūs iešmeliai

Skanūs suktinukai

Šiandien tiesiog būtina pasišildyti aštriu maistu. Net 32 receptai!

Receptai sočiai vakarienei

Kepame orkaitėje. 28 receptai!

Kad būtų sočiau – tirštos sriubos ir troškiniai

Kotletai, kotletukai, kotletėliai... Net 22 receptai!

Patiekalai iš maltos mėsos. Kai nusibosta paprasti kotletai

Patiekalai su skaniais įdarais

Makaronai. Visada gardu!

Patiekalai su vištiena. Net 40 receptų!

Su riešutais

Mėsos suktinukai

Gal vakarienei ko nors aštraus?

Vištų blauzdelės – kasdienai ir šventei

Pasiilgusiems mėsos

Kepenėlės: sočios, skanios, sveikos

Liutauras Čeprackas: „Lietuvoje nuo seno paplitusi tradicija – vogti ir apsimesti, kad tai yra tavo kūryba“

Ant vakarienės stalo – kiaulienos patiekalai. 15 receptų

Argentinietiškas Kalėdų stalas: būtinas kepamos mėsos kvapas. 6 receptai

Skanėstai ant iešmelių: 16 receptų

Mėsos kukuliai: 12 receptų

Garstyčių panaudojimo būdai virtuvėje: ir kopūstams rauginti, ir sriubai gaminti

Pikantiška vakarienė: salotos, kokteiliai ir mėsos patiekalai su ananasais

Istorijos iš Barselonos. Tegyvuoja Katalonijos virtuvė! (III dalis)

  • Kontaktai
  • Rašykite redakcijai
  • Žmonės.lt prenumerata
  • Naudojimosi taisyklės
  • Žurnalų prenumerata
Žmonės
  • Sekite mus
Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Media bitės“. Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB „Media bitės“ sutikimą.