Žmonės.lt
  • Aktualu
  • Gyvenimo būdas
  • Muzika
  • Kinas
  • Stilius
  • Kultūra
  • ŽMONĖS Cinema
  • ŽMONĖS Knygos
  • ŽMONĖS Foto
  • ŽMONĖS prenumerata
  • ŽMONĖS Programėlė
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Susisiekti su redakcija
  • zurnaluprenumerata.lt
 

mėsos patiekalai

Aromatingas kiaulienos kepsnys

Kepame kiaulieną. Net 23 receptai!

Itališkas paninis su sūriu ir pomidorais

Karšti sumuštiniai – ir sau, ir svečiams. Net 23 receptai!

Mėsos vėrinukai

Skanūs iešmeliai

Vištienos suktinukai

Skanūs suktinukai

Ugninga kreminė pomidorų sriuba

Šiandien tiesiog būtina pasišildyti aštriu maistu. Net 32 receptai!

Moteris virtuvėje

Receptai sočiai vakarienei

Orkaitėje keptas maistas

Kepame orkaitėje. 28 receptai!

Troškinys

Kad būtų sočiau – tirštos sriubos ir troškiniai

Kotletai

Kotletai, kotletukai, kotletėliai... Net 22 receptai!

 Maltos mėsos guliašas

Patiekalai iš maltos mėsos. Kai nusibosta paprasti kotletai

Feta ir ryžiais įdaryti pievagrybiai

Patiekalai su skaniais įdarais

Makaronai su vištiena ir pomidorais

Makaronai. Visada gardu!

Vištienos krūtinėlė su apelsinais

Patiekalai su vištiena. Net 40 receptų!

Žemės riešutai

Su riešutais

Kiaulienos suktinukai

Mėsos suktinukai

Aitrioji paprika - tikras skanėstas

Gal vakarienei ko nors aštraus?

Vištienos blauzdelės su garstyčiomis ir medumi

Vištų blauzdelės – kasdienai ir šventei

Burgeris

Pasiilgusiems mėsos

Kepenėlių salotos su vynuogėmis

Kepenėlės: sočios, skanios, sveikos

Liutauras Čeprackas ir jo virtuvės šedevrai

Liutauras Čeprackas: „Lietuvoje nuo seno paplitusi tradicija – vogti ir apsimesti, kad tai yra tavo kūryba“

Kiauliena toskanietiškai

Ant vakarienės stalo – kiaulienos patiekalai. 15 receptų

Kalėdinis argentinietiškų patiekalų stalas

Argentinietiškas Kalėdų stalas: būtinas kepamos mėsos kvapas. 6 receptai

Vištienos vėrinukai su kariu

Skanėstai ant iešmelių: 16 receptų

Kukuliai su pomidorų padažu

Mėsos kukuliai: 12 receptų

Kepsnys su garstyčiomis.

Garstyčių panaudojimo būdai virtuvėje: ir kopūstams rauginti, ir sriubai gaminti

Kiauliena su bambuko ūgliais ir ananasais

Pikantiška vakarienė: salotos, kokteiliai ir mėsos patiekalai su ananasais

Tegyvuoja Katalonijos virtuvė!

Istorijos iš Barselonos. Tegyvuoja Katalonijos virtuvė! (III dalis)

Rodyti daugiau straipsnių
Zmones.lt
  • Rašykite redakcijai
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • ŽurnalųPrenumerata.lt

Visos teisės saugomos. © 2017 UAB „Media bitės“. Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB „Media bitės“ sutikimą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su svetainės slapukų politika. Daugiau apie privatumo politiką.

X
facebook