Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Mėsa
Pirštelius apsilaižysite – kaip išsikepti ne tik šašlykus
Kepsniai su pipirais ir apelsinais – su trenksmu pradedame grilio sezoną
Konkursas grilio kepėjams: dalinkitės receptais ir laimėkite 5 kg mėsos!
Švenčių stalui – gurmaniškos dešros, prabangūs kumpiai ir ekskliuzyvinė jautiena
Per pandemiją lietuviai pirko daugiau mėsos: kas buvo populiariausia?
Mėsininkas M. Lučiūnas pasidalijo mėsos ruošimo klaidomis: „Lietuviai pernelyg mėgsta prieskonius"
Maisto ekspertė griauna mitus apie mėsos marinavimą
Marinatai su prieskoninėmis žolelėmis: 3 receptai tobulai grilio iškylai
Pamirškite pomidorų padažą: 5 netikėti receptai mėsai pagardinti
Kodėl Milita Daikerytė nevalgo mėsos?
Virtuvės šefas Linas Jablonskas: „Virtuvėje svarbiausia – peilis ir patogumas“
Kepame kiaulieną. Net 23 receptai!
Skanūs iešmeliai
Receptai sočiai vakarienei
Kepame orkaitėje. 28 receptai!
Kad būtų sočiau – tirštos sriubos ir troškiniai
Kotletai, kotletukai, kotletėliai... Net 22 receptai!
Patiekalai iš maltos mėsos. Kai nusibosta paprasti kotletai
Universiteto dėstytojas: „Nevertinu žmonių pagal jų mitybos principus“
Patiekalai su skaniais įdarais
Šiltos salotos
Patiekalai su vištiena. Net 40 receptų!
Saugirdas Vaitulionis. Palikite mano lėkštę ramybėje!
Įdomesni vištienos patiekalai. Net 22 receptai!
Jautienos burgeris su garstyčiomis
Skaniosios salotos
Čirškiname mėsytę!
Su malta mėsa
Gaminame mėsainius
Mėgstantiems mėsą
Daugiau