Žinomi žmonės mėgavosi legendinių prieskonių atstovų surengtais vėlyvais pusryčiais

Pusryčių svečiai / Edgaro Žilaičio nuotr.
Pusryčių svečiai / Edgaro Žilaičio nuotr.
Šaltinis: Žmonės
2018-12-06 14:21
AA

Ketvirtadienio vidurdienį žinomi Lietuvos pramogų ir verslo pasaulio atstovai rinkosi sostinės restorane „Šventaragio sodas“, kur jų laukė neeiliniai vėlyvieji pusryčiai. Pabendrauti juos subūrė prekės ženklas „Vegeta“.

Renginiui dirigavusi žinoma šefė, TV3 kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė susirinkusiuosius kvietė į aromatingą ir gardžią kulinarinę kelionę, atrandant natūralius gamtos skonius ir kvapus. Renginyje Ilona ne tik pristatė naująją prieskonių liniją, bet ir svečių akivaizdoje gamino gardžius patiekalus.

„Ne veltui net ir kalbant apie gyvenimiškas situacijas mėgstame sakyti – trūksta prieskonių, stinga skonio... Iš tiesų, tiek gyvenimas, tiek maistas be išskirtinio skonio prieskonių būtų prėskas ir neįdomus“, – renginyje kalbėjo I. Juciūtė-Čibirkienė.

Pusryčių akimirka / Pauliaus Peleckio nuotr.

Vėlyvųjų pusryčių, kuriuose svečiai mėgavosi patiekalais, pagamintais būtent su atsinaujinusiais prieskoniais, nepraleido būrys žinomų ir garbingų svečių. Renginyje buvo galima sutikti Kroatijos ambasadorių Lietuvoje Krešimir Kedmenec, rinkodaros specialistą Saugirdą Vaitulionį, modelį Simona Starkutė, aktores Larisą Kalpokaitę, Kariną Stungytę, Vaidą Lisikaitę, dainininkę Diletą Kiselienę, stilistus Joringį Šatą ir Viktoriją Šaulytę, verslininkę Ingą Stumbrienę, grupės ŽAS narį Gidoną Šapiro-Bilą, virtuvės šefus Ruslaną Bolgovą ir Dilan Dampella Gamage bei daug kitų žinomų veidų, verslininkų bei maisto pramonės atstovų.

Pusryčių akimirka

Į renginį atvyko ir delegacija iš „Vegeta Natur“ gimtinės Kroatijos, o prieskonius kuriančios „Podravka“ įmonės vykdomasis direktorius Rytų ir Baltijos šalims Kristijan Sabo, sveikindamas visus susirinkusius, prisiminė ir šių prieskonių pradžią, prasidėjusią dar prieš 60 metų.

Pusryčių akimirka / Pauliaus Peleckio nuotr.

Daugiau nei 50-yje pasaulio populiarūs prieskoniai neseniai atsinaujino, rinkai buvo pristatytas naujas asortimentas. K. Sabo pasakojo, kad natūralumas ir kokybė yra pagrindinės gairės, kuriant naujuosius prieskonius.

Visas renginio akimirkas rasite nuotraukų galerijoje: 

Žinomi žmonės rinkosi į vėlyvuosius pusryčius (37 nuotr.)
+31