Savaitgalio valgiaraštis: gėlių žiedai lėkštėje

Gėlėmis puošti blyneliai / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
AA

Kvepia bijūnai, žaliuoja sodai ir daržai, noksta uogos – tai vienas skaniausių ir spalvingiausių sezonų, todėl šviežumo įsileiskite ir į savo lėkštę. Kas žino, gal, tarkime, patiekalai su žiedais jus įkvėps dar įmantresniems atradimams.

Ar žinote, kokias gėles galite valgyti? Atsakymus atrasite straipsnyje „Gėlių žiedus taip pat galima valgyti“.

Užkandžiai

{recipe|1812}
{recipe|3495}
{recipe|3494}

Salotos

{recipe|2466}
{recipe|4730}
{recipe|1364}

Sriubos

{recipe|97}
{recipe|522}
{recipe|4810}

Karštieji patiekalai

{recipe|961}
{recipe|3031}
{recipe|4573}
{recipe|5049}

Desertai

{recipe|73}
{recipe|2993}
{recipe|3729}
Skaitykite daugiau