Orkaitėje keptos morkų lazdelės

Keptos morkos / Vida Press nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2017-07-09 14:12
Itin gardus ir sveikas užkandis. Tik – šiek tiek egzotiškesnis.

Reikės:

  • 500 g morkų;
  • 5 šaukštų aliejaus;
  • petražolių;
  • šviežio imbiero;
  • druskos.

Gaminimas

Morkas nuskuskite ir supjaustykite lazdelėmis. Jas sumaišykite su kapotomis petražolėmis, šviežiu tarkuotu imbieru ir aliejumi.

Tuomet jas sudėkite į kepimo indą ant kepimo popieriumi išklotos ir aliejumi pateptos skardos. Pabarstykite druska ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

Receptu pasidalijo „IKI“ maisto ekspertė Aistė Rasmussen.

Elaima.lt

Naujausi straipsniai