Kalėdinio meniu pristatymas subūrė geram skoniui ir estetikai neabejingas merginas

„Solt Dining“ restorane įvyko tinklaraštininkių susitikimas/Pauliaus Peleckio nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2018-12-20 17:36
Ketvirtadienio popietę viename iš Vilniaus viešbučių įsikūrusiame „Solt Dining“ restorane rinkosi stiliaus, estetikos ir kokybiško maisto mėgėjos. Čia pasirodė vizažistė Deimantė Kazėnaitė, stilistė Viktorija Šaulytė bei renginio vedėja tapusi modelis, maisto tinklaraštininkė Julija Steponavičiūtė.

Renginio metu buvo pristatytas naujas kalėdinis meniu, kurio metu svečiai buvo pakviesti paragauti vieno geriausių Lietuvoje šefo Jevgenijaus Volkovo trijų patiekalų degustacinių kalėdinių pietų bei Lietuvos žemėlapio formos burnoje tirpstančio varškės deserto.

Julija Steponavičiūtė dalijosi paslaptimis, kaip estetiškai ir kūrybiškai fotografuoti patiekalus restoranų erdvėse ir ne tik. Pasak jos, vaizdas nuotraukoje priklauso nuo apšvietimo, fotografuojamo kampo ir nuo detalių esančių šalia. Fotografuojant patiekalus svarbiausias yra geras apšvietimas nuo kurio ir priklauso nuotraukos kokybė.

„Tačiau tam, kad rezultatas džiugintų, o žmonės išvydę nuotrauką susižavėtų patiekalu neužtenka tik gero apšvietimo ir gražaus filtro – vienas iš triukų yra pasikliauti daiktais esančiais šalia, kurie atkartotų patiekalo, dubenėlio ar įrankių spalvą, kaip, pavyzdžiui, kėdės atlošas. Estetika ir harmoninga visuma yra kiekvienos nuotraukos varikliukas“, - patarimais dalijosi Julija.

Jau trečią kartą „Fashion For Breakfast“ organizuojamas Lietuvos mados mylėtojoms skirtas susitikimas, šį kartą subūrė ir merginas, kurios vertina kokybišką maistą. Pasak renginio organizatorių Ernestos Pranckūnaitės ir Gretos Kukštaitės, yra ne tik drabužių, aksesuarų ar interjero mada - lygiai taip pat gyvuoja ir maisto tendencijos apie kurias šiuolaikinėje visuomenėje būtina kalbėti.

„Vis dažniau pastebima, kad žmonės prieš valgydami maistą visų pirmą jį nufotografuoja ir įsideda į socialinius tinklus, tačiau dažnai trūksta žinių ir suvokimo, kaip jį fotografuoti ir tinkamai pateikti“. 

Žmonės.lt

Temos:

Stilius Maistas

Naujausi straipsniai