Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Verslas
Nežinote, kaip pasiekti savo svajonių poziciją? Praktikantui Tadui kelią į ją atvėrė drąsa
Drąsiai kitaip: ar sprendimų priėmimo laisvė gali suteikti darbuotojams daugiau prasmės?
Klientų „ne“ į „taip“ paverčianti Odeta: aistra darbui atsispindi ir atlyginime
Kaip hobį paversti svajonių darbu? Atsakymą turi tai padaręs Martynas
Nuo avalynės iki interjero dizaino: „Zyro“ kuria lietuviškų verslų sėkmės istorijas visame pasaulyje
Arbatpinigių sistemos „Tipit“ kūrėjai ir „Švyturys“ tokių rezultatų nesitikėjo
Saldėsių rojus – gardžiausi tortai, vyniotiniai bei purumu dvelkiantys pyragai
Švenčių stalui – gurmaniškos dešros, prabangūs kumpiai ir ekskliuzyvinė jautiena
Plečiame kulinarinį akiratį: D.Praspaliausko fokačija ir duona su burokėliais – ant mūsų stalo
Paklaidžiokite po pieninę: kaip atsiranda aukščiausios kokybės pieno produktai?
Pradedame el. prekybos verslą: keturios skaitmeninių produktų idėjos
Pieno produktų linija, kuri pakerėjo D.Praspaliauską, tačiau gali būti ir ant jūsų stalo
Madingos sostinės kepyklos įkūrėja Barbora: „Jei kepinių valgai saikingai, jie niekada nepakenks“
Profesionalūs dviratininkai Vytautas ir Gediminas Kaupai: kai karjera baigiasi, bet meilė dviračiams – ne
Įmonė, kurioje sveika gyvensena – prioritetas: darbuotojai motyvuojami net finansiškai
Tokiais sūriais didžiuotųsi patys italai – kokia Rokiškyje įsikūrusios įmonės sėkmės paslaptis?
Kaip vaikystėje: šimtmetį skaičiuojantis saldainių fabrikas siūlo lietuviško skonio sentimentus
Kuo skiriasi mineraliniai vandenys: kodėl „Vytautas“ tinka šaltibarščiams, o „Birutė“ – blynams?
Startuolis sukūrė išskirtinio lietuviško skonio traškučius – šaltibarščių ir cepelinų
Ekologinio ūkio šeimininkai Giedrikai: „Kai vertybės sutampa, sujungia bendras darbas“
Ar žinai, kada ir kaip Lietuvoje atsirado „Snickers“, „Mars“, „Raffaello“, „Nutella“, „Lion“ ir kiti pasauliniai skanėstai?
Per pandemiją lietuviai pirko daugiau mėsos: kas buvo populiariausia?
„Norfa“: nuo vienos parduotuvės iki 153 parduotuvių tinklo ir modernių gamybos įmonių
Roberto Javtoko karjeroje – posūkis: krepšinį keičia į verslą
Kokią duoną valgysime rytoj? Lietuvių skonis per pandemiją pakito
„Švyturio“ pardavimo direktorius: „Nealkoholinio alaus pardavimai smarkiai išaugo“
Grožio meistrai daug investuoja į profesines kompetencijas, bet per mažai – į verslumo įgūdžius
2022-ųjų elektroninės prekybos tendencijos: svarbūs niuansai ir naujovės
Modelis Kristina Tučkutė: „Unikalumas – svarbiausias kosmetikos ingredientas“
Modelis Kristina Tučkutė pristato atradimus grožiui: „Efektingas pokytis – akimirksniu“