Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
ryžiai
Tyrimas: žmonės mano, kad riešutai ir bananai yra visų grūdo dalių produktai
Tobulas patiekalas – Budos dubuo: paruoš kiekvienas
Daugiaryžis – penktadienio vaišėms
Universalieji ryžiai
Nauji skoniai: rinkitės įvairesnius miltus
Pusryčius valgyti būtina
Ruošiame kruopų garnyrus: 4 receptai
Kaip greitai išdžiovinti šlapią avalynę
8 maisto produktai, kurių nerekomenduojama pakartotinai šildyti
Mokslininkai įvardijo produktus, kurie sukelia didžiausią priklausomybę
Tyrimas: viso grūdo produktai mažina širdies ir kraujagyslių ligų riziką
Gaminame iš ryžių: apkepai ir troškiniai. 10 receptų
Maisto produktai: jei valgomi netinkamu paros metu, kenkia jūsų sveikatai
6 japonų mitybos principai, kuriuos verta pasiskolinti
Patiekalai su kruopomis: rinkitės skaniausią
Rudųjų ryžių dieta: ne tik numesite svorio, bet ir išvalysite organizmą
Naudingiausių košių trejetukas ir keptos avižinės košės receptas
Kuo skaninti ryžius, kad jie būtų sveikesni
Akvilė Kavaliauskaitė: juodieji ryžiai – verda ilgai, bet verti kiekvienos laukimo minutės
Virimo gudrybė, ryžių kaloringumą sumažinanti daugiau nei perpus
Vakarienei – indiška virtuvė: nuo užkandžių iki karštų patiekalų
Rodyti daugiau straipsnių
facebook