Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kinas
Stilius
Kultūra
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS Foto
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
zurnaluprenumerata.lt
Receptas
Vaida Genytė šeimą kasdien lepina naminiu maistu: dalijasi pikantiškų kotletų receptu
Eglei Straleckaitei – malonumas ir gaminti, ir mėgautis maistu: išbandykite midijų receptą
Kristinos Kaikarienės šeimos Velykos – elegantiškos ir gardžios: pikantiško užkandžio receptas
Beatos Nicholson receptas Velykų stalui: mielinė boba su šokoladu ir lazdynų riešutais
Dietistės Vaidos Kurpienės patarimai Velykoms ir naminio majonezo receptas
Nomeda Marčėnaitė Velykų stalo neįsivaizduoja be grybų patarmaso: dalijasi receptu
Prasideda svarbiausia žydų šventė Pesachas: tūkstantmetės tradicijos ir patiekalo receptas
Astos Muralytės diena prasideda taure pušų spyglių limonado: dalijasi receptu
Norintiems dailesnės figūros – Indrės Burlinskaitės patarimai ir sveikesnio deserto receptas
Kavą dievinanti Eskedar Maštavičienė atskleidžia, kodėl ją gardina sviestu, ir dalijasi deserto receptu
Iš televizijos dingęs Kastytis Stumbrys šeimininkauja namuose ir virtualioje Karkų Riterio virtuvėlėje
Purimo proga žydų bendruomenė kviečia išsikepti „Hamantašen“ sausainių: receptas – vaizdo įraše
Vienas geriausių virtuvės šefų L.Čeprackas dalijasi per karantiną šeimos pamėgtu lašišos receptu
Internetą užkariavo ledų iš sniego receptas: šefas A.Kubilius siūlo pasitelkti fantaziją
Vaidos Skaisgirės receptai Kūčių ir Kalėdų stalui: netradicinė silkė ir patiekalai su lašiša
Rūtos Mikelkevičiūtės pamėgtas moliūgų pyragas: „Vaikai jo laukia kaip Kalėdų senelio“
Kai sojos padažas daro stebuklus: ant iešmelių kepta aštri vištiena
Nomedos Marčėnaitės gamintas grybų patarmasas
Rodyti daugiau straipsnių
facebook