AktualuGyvenimo būdasMuzikaKultūraKinasStilius
Rubrikos
  • Aktualu
  • Gyvenimo būdas
  • Muzika
  • Kultūra
  • Kinas
  • Stilius
Kontaktai
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Susisiekti su redakcija
  • Prenumerata.lt

„Penki per dieną“

Bananai – kiek ir kodėl valgyti?

Kalėdos pagal virtuvės šefą Martyną Žymantą

Žiemos išsigelbėjimas – šakninės daržovės

Kūčių stalas pagal žaliavalgę Olgą Dzindzeletą

Stalo etiketas: kaip valgyti vaisius ir daržoves

Jo didenybė moliūgas: kuo jis naudingas? Receptai

Žaliavalgystė žiemą – kaip išgyventi?

Ne tik gražios, bet ir valgomos puokštės

Sveikos šventės – misija įmanoma

Paneigtas mitas: skubantis žmogus gali maitintis sveikai ir subalansuotai

Vaisių ir daržovių odelės. Kada išmetame nepelnytai?

Avokadas – tiems, kas dar jo neatrado

Kristina Ivanova: mūsų išvaizda išduoda tai, ką valgome

Kaip laikyti vaisius ir daržoves, kad kuo mažiau jų atsirastų šiukšliadėžėje?

Pomidorų įvairovė: kaip išsirinkti teisingą

Ką valgyti, kai atrodo, kad nėra ką valgyti?

Vitaminų svarba sportuojant

Kokie vitaminai svarbiausi augančiam organizmui?

5 didžiausios klaidos ruošiant daržoves

Kaip išvengti peršalimo?

Skaisčios odos paslaptis – sveika ir subalansuota mityba

Garinti, kepti ar valgyti žalią daržovę?

Vaisių bei daržovių supergalios – jų spalvose

Ką valgyti laukiantis kūdikio? Atsako gydytoja

Trūksta energijos? Kalta mityba

Pusryčiai – tai, kam turėtume skirti daugiausia dėmesio

Ryškiaspalvių sulčių kokteilių receptai

Kaip išgyventi žiemą be ridikėlių

Maisto dizainas: kaip originaliai patiekti vaisius ir daržoves?

Šokoladas ar obuolys – ką „perka“ vaikai?

  • Kontaktai
  • Rašykite redakcijai
  • Žmonės.lt prenumerata
  • Naudojimosi taisyklės
  • Žurnalų prenumerata
  • Sekite mus
Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Media bitės“. Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB „Media bitės“ sutikimą.