Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Pasaulio skoniai
SKONIŲ GIDAS (IV): restoranai į jūsų namus
„Panzanella“ – vasara dvelkiančios salotos su balta duona
„Affogato“ – kavoje paskandinti ledai
Kokybiška „pasta“ – geriausias energijos šaltinis
Pasaulio virtuvė: morenginis tortas su braškėmis „Mostachon“ (Meksika)
Pasaulio virtuvė: „Panini“ (Italija)
Karpačas kitaip: variacijos virtuvėje
Gardaus picos pado paslaptis – kokybiški miltai
Sakuros virtuvėje: gerk, valgyk, konservuok!
Smaližiauk: pyragėliai puodelyje – per 2 minutes!
Kokios picos populiariausios pasaulyje?
Pasaulio virtuvė: makaronai su sūriu (JAV)
Susipažinkite – gurmaniškoji dorada. 2 receptai
Aitrioji paprika – sveikatai, grožiui ir libido
Pasaulio virtuvė: havajietiškas ananasų pyragas
Pasaulio virtuvė: „crêpes“ (Prancūzija)
Spalvingieji sausainėliai – iš migdolų ar kokosų?
Pietūs: „pigiau ir sočiau“ ar „įdomiau ir sveikiau“?
Spurgytės iš viso pasaulio. Kurios skaniausios?
Arbata – vienas madingiausių šių metų skonių
Maistas gurmanams tiesiog gatvėje?
Kas šiemet bus madinga virtuvėje?
Maisto kokybės specialisto požiūris: valgysime žemę ir vabzdžius?
Baltosios mišrainės variacijos. Kuri skaniausia?
Verta žinoti: pipirų rūšys
Šampaną… valgysime?
Sraigės – gurmaniškas afrodiziakas Naujųjų metų sutikimui
Minime Keksiukų dieną: kepame ir skanaujame
Keistas maistas, arba netikėti deriniai
Pasaulio skoniai: „empanados“ su vištiena ir špinatais
Daugiau