NaujienosŽurnalas ŽmonėsŽurnalas Legendos
PrisijungtiPrenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
  • Žurnalas LEGENDOS
  • Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Susisiekti su redakcija
  • Prenumerata.lt
Žmonės.lt

Pasaulio skoniai

SKONIŲ GIDAS (IV): restoranai į jūsų namus

„Panzanella“ – vasara dvelkiančios salotos su balta duona

„Affogato“ – kavoje paskandinti ledai

Kokybiška „pasta“ – geriausias energijos šaltinis

Pasaulio virtuvė: morenginis tortas su braškėmis „Mostachon“ (Meksika)

Pasaulio virtuvė: „Panini“ (Italija)

Karpačas kitaip: variacijos virtuvėje

Gardaus picos pado paslaptis – kokybiški miltai

Sakuros virtuvėje: gerk, valgyk, konservuok!

Smaližiauk: pyragėliai puodelyje – per 2 minutes!

Kokios picos populiariausios pasaulyje?

Pasaulio virtuvė: makaronai su sūriu (JAV)

Susipažinkite – gurmaniškoji dorada. 2 receptai

Aitrioji paprika – sveikatai, grožiui ir libido

Pasaulio virtuvė: havajietiškas ananasų pyragas

Pasaulio virtuvė: „crêpes“ (Prancūzija)

Spalvingieji sausainėliai – iš migdolų ar kokosų?

Pietūs: „pigiau ir sočiau“ ar „įdomiau ir sveikiau“?

Spurgytės iš viso pasaulio. Kurios skaniausios?

Arbata – vienas madingiausių šių metų skonių

Maistas gurmanams tiesiog gatvėje?

Kas šiemet bus madinga virtuvėje?

Maisto kokybės specialisto požiūris: valgysime žemę ir vabzdžius?

Baltosios mišrainės variacijos. Kuri skaniausia?

Verta žinoti: pipirų rūšys

Šampaną… valgysime?

Sraigės – gurmaniškas afrodiziakas Naujųjų metų sutikimui

Minime Keksiukų dieną: kepame ir skanaujame

Keistas maistas, arba netikėti deriniai

Pasaulio skoniai: „empanados“ su vištiena ir špinatais

Daugiau
  • Kontaktai
  • Rašykite redakcijai
  • Žmonės.lt prenumerata
  • Naudojimosi taisyklės
  • Žurnalų prenumerata
Žmonės
  • Sekite mus
Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Media bitės“. Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB „Media bitės“ sutikimą.