Žmonės.lt
  • Aktualu
  • Gyvenimo būdas
  • Muzika
  • Kinas
  • Stilius
  • Kultūra
  • ŽMONĖS žurnalas telefone
  • ŽMONĖS Cinema
  • ŽMONĖS Foto
  • ŽMONĖS prenumerata
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Susisiekti su redakcija
  • zurnaluprenumerata.lt
 

Parmezanas

Rikota

Itališkas sūris – kokių rūšių būna ir prie ko jos tinka?

Dalios Ėmužytės ūkio sūriai

Su keptu sūriu

Sūrio vakarėlis

Klaidos, kurias darote tiekdami ir valgydami sūrį

Avižinė košė su parmezanu

Pikantiška avižinė košė su parmezanu

Vegetariška lazanija

Gaminu kūrybingai #8: Vegetariška lazanija

Sūrių asortimentas

Sūrių istorija sena kaip pasaulis

Sūris

Populiariausios sūrių rūšys. Kaip rinktis ir su kuo derinti?

Rodyti daugiau straipsnių
Zmones.lt
  • Rašykite redakcijai
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • ŽurnalųPrenumerata.lt

Visos teisės saugomos. © 2017 UAB „Media bitės“. Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB „Media bitės“ sutikimą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su svetainės slapukų politika. Daugiau apie privatumo politiką.

X
facebook