Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kinas
Stilius
Kultūra
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS Knygos
ŽMONĖS Foto
ŽMONĖS prenumerata
ŽMONĖS Programėlė
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
zurnaluprenumerata.lt
Padažas
Kai sojos padažas daro stebuklus: ant iešmelių kepta aštri vištiena
Pamirškite pomidorų padažą: 5 netikėti receptai mėsai pagardinti
Skonio karalius – padažas. Receptai, kuriems paruošti užtruksite vos 15 minučių
Antienos filė su abrikosais ir garstyčių padažu
Krabų lazdelių traškučiai
Daržovėms metas keliauti į stiklainius
25 padažai salotoms
Marinuota vištiena su daržovių salotomis
Bulviniai blynai su rūkytų upėtakių juostelėmis
Vegetariškas suvožtinis
Vegetariškas suvožtinis su „Kikkoman Teriyaki BBQ“ padažu
Makaronai su įvairiais padažais
Ruošiame gardžius padažus
Cezario salotos su vištiena
Su padažu – gardžiau!
Pavasariniai skrebučiai su gvakamole, lašiša ir ridikėliais
Humusas su burokėliais
Falafeliai su moliūgais ir feta
Kilogramams tirpdyti – patiekalai su aitriosiomis paprikomis
Naminės picos
Mėsos pagardai ir padažai
Gaminu kūrybingai #13: Lašiša su padažu
Sumaniai šeimininkei: 10 pusgaminių, kuriuos pravartu turėti šaldiklyje
10 padažų receptų, tinkančių įvairiems patiekalams
6 žingsniai, kad kepsnių padažas būtų tobulas
4 padažai kiaušiniams – nuo tradicinio iki gurmaniško
Gruzijos Adžarijos regiono virtuvės perlai: nuo chačapurio iki padažo iš „medžio“
Naminis majonezas: gaminame ir skanaujame
10 lengvai paruošiamų naminių salotų padažų
Skonių eksperimentai: šokoladinis padažas su aitriąja paprika
Rodyti daugiau straipsnių
facebook