Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Komentarai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
„Norfa“
Gyvenimo būdas
Patiekalų su malta kiauliena gidas: nuo Kėdainių blynų iki Meksikos
Gyvenimo būdas
Sveikiems sąnariams ir gražiai odai – šaltienos gabalėlis su natūralaus kolageno užtaisu
Gyvenimo būdas
Trys „Norfos“ sėkmės raktai: kas užtikrina įmonės klestėjimą?
Gyvenimo būdas
Varškė – geros savijautos garantas: ar galima šaldyti ir kodėl ji svarbi nuo vaiko iki senjoro?
Gyvenimo būdas
Nuo troškinio iki didkepsnio: kaip išsirinkti tinkamą jautienos dalį?
Gyvenimo būdas
Po gabalėlį kasdien – pavasarį energijos ir sveikatos suteiks produktas, kurį kone visi turime šaldytuve
Gyvenimo būdas
D.Dundulis: kas antras Lietuvoje paskerstos kiaulienos kilogramas parduodamas „Norfoje“
Gyvenimo būdas
Nuodėmės vertas kepsnys iš sausai brandintos jautienos – restorano efektas namuose per kelias minutes
Gyvenimo būdas
„Rivonos“ pieninė žengia į modernių technologijų amžių: aukštesnė produktų kokybė ir nauji skoniai
Gyvenimo būdas
Kaip išsirinkti šviežią mėsą: svarbūs trys kriterijai
Gyvenimo būdas
Traški, kvapni ir su charakteriu: universalioji šoninė gardina įvairius patiekalus
Gyvenimo būdas
Kepsnio sėkmė priklauso nuo marinato: kokius skonius ir ingredientus pasirinkti?
Gyvenimo būdas
Grilio naujienos – didžiausiems gurmanams: marinuoti kepsniai, šašlykai ir šonkauliukai
Gyvenimo būdas
Kaip iškepti tobulus šašlykus: puikaus skonio paslaptis ir kokių klaidų nedaryti
Gyvenimo būdas
Gardžiausių šašlykų konkursas: siųsk receptą ir laimėk net 5 kg šašlykų!
Gyvenimo būdas
Geriausia iš geriausių – kiaulienos išpjova: kaip paruošti, kad tirptų burnoje
Gyvenimo būdas
Geriausi iš geriausių: 5 laiko patikrinti jautienos receptai iš viso pasaulio
Gyvenimo būdas
Kaip pagaminti jautieną skaniai ir be klaidų
Gyvenimo būdas
Jautienos kepsnys – kaip restorane! Kviečiame dalintis savo receptais!
Gyvenimo būdas
Kaip susikalbėti su didkepsniu – ką reiškia paslaptingi žodžiai „rare“ ir „medium“
Gyvenimo būdas
Pagrindiniai veikėjai virtuvėje: nugarinė, antrekotas, kumpis – kokius vaidmenis jie atlieka?
Gyvenimo būdas
Jautienos patiekalų pradžiamokslis – ką žinoti naujokams, kad visada pasisektų
Gyvenimo būdas
TOP 5 pasiūlymai greitiems pietums iš maltos mėsos
Gyvenimo būdas
Griauname mitus apie šaltieną: tikrai nesunku išvirti, o nauda – didžiulė
Gyvenimo būdas
Mėsininkas atskleidė, kuo skiriasi malta mėsa ir faršas: kas sveikiau, iš ko greičiau pagaminsite
Gyvenimo būdas
Mėsos atsargos šaldiklyje: kokių klaidų nedaryti?
Gyvenimo būdas
Akcijos skatina būti sumaniais ir praktiškais: nusipirkę daugiau mėsos, tinkamai ją paruoškite
Gyvenimo būdas
Eksperto patarimai, kaip atskirti šviežią mėsą nuo pastovėjusios ir kaip ją laikyti namuose
Gyvenimo būdas
Gardžiau nebūna: įdarytas vyniotinis, sultingas kumpis ar minkštučiai šonkauliai – panaudokite visas kiaulienos dalis
Gyvenimo būdas
Konkursas „Gardžiausias kiaulienos patiekalas Velykų stalui“
Daugiau