Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Jautiena
4 nebrangūs jautienos patiekalai visai šeimai: tiks ir vakarienei, ir nusinešti pietums į darbą
D.Praspaliauskas rekomenduoja: jautienos antrekotas su daržovėmis
Kartu su ekspertu pabandom iš naujo: jau sklinda Velykų kepsnio aromatas
Švenčių stalui – gurmaniškos dešros, prabangūs kumpiai ir ekskliuzyvinė jautiena
Tobulas patiekalas – Budos dubuo: paruoš kiekvienas
Kad būtų sočiau – tirštos sriubos ir troškiniai
Jautienos karpačas su parmezanu ir alyvuogių aliejumi
Ypatingas „52 kartai“ receptas rudeniui: jautienos kepsnys su grybais
Patiekalai iš maltos mėsos. Kai nusibosta paprasti kotletai
Kepame lauke. Puikūs receptai
T. Šliažaitė: Raudona mėsa – sveikatos šaltinis ar nuodas?
Pasiilgusiems mėsos
Antradienio vakarienei – aštrios sriubos
Ypatinga penktadienio vakarienė
Mėsos kepimo gudrybės – pavyks net pradedantiesiems
Išbandymas jautiena
Iš maltos mėsos nebūtina gaminti kotletų
Itališkas Kalėdų stalas: gardžių ir lengvai pagaminamų patiekalų receptai
Mėsos suktinukai: ir gardu, ir gražu. Receptai
Nėštumas: moterys per mažai valgo jautienos ir daržovių
Gaminu kūrybingai #7: Jautienos kepsnys su rozmarinais
Gaminu kūrybingai #5: Didkepsniai su keptais česnakais
Troškinys su mėsa. Receptai
Idealių kotletų paslaptis: kaip tokius iškepti?
Karšti jautienos patiekalai: sriuba, troškinys, kepsnys, guliašas. Receptai
Bajoriški receptai su rudens gėrybėmis
Kaip paprastai organizmą papildyti baltymais?
Virtuvės gidas: kokią jautienos dalį pasirinkti sriubai, troškiniui ar kepsniui?
Įdomiausi mėsainiai pasaulyje. Pravers net spurga bei klevų sirupas!
Svečiams netikėtai užklupus – 4 lengvi receptai
Daugiau