Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Grybai
Nijolė Narmontaitė stebina grybavimo laimikiais, o iš voveraičių gamina ir miltus
Grybaudami galite parsinešti ne tik miško gėrybių: kaip apsisaugoti nuo erkių
Grybų sezono ypatumai: ko ieškoti miškuose, o ko – parduotuvėse?
Grybų sezonas prasideda: kokias klaidas darome pajutę apsinuodijimo simptomus
Trys būdai, kaip ilgam išsaugoti rudens gėrybes ir vitaminus
3 paprasti būdai, kaip išsaugoti rudens gėrybes ir vitaminus
Receptas skubantiems: sūriu apkepti baravykai
Garsenybės grybauja: nuo pilnų pintinių grybų iki sezono paslapčių
Ypatingas „52 kartai“ receptas rudeniui: jautienos kepsnys su grybais
Gaminame iš grybų. Net 44 receptai!
Pyragai su rudens gėrybėmis
Visi į mišką grybų!
Ką reikia žinoti tiems, kurie savaitgalį planuoja grybauti
Su riešutais
Pikantiška avižinė košė su parmezanu
Sekmadienio vakarienei – apkepai
Kitokia vakarienė
Virtuvės šefo H. Blumenthalio receptai: grybų sriuba, gardus viščiukas ir zefyrai
6 įdarai gardiems virtinukams
8 maisto produktai, kurių nerekomenduojama pakartotinai šildyti
Grybų sūdymas. Išbandykite karštąjį ir šaltąjį būdą
Naujasis „Ji+7 dienos“ apie grybus – ir maistą, ir vaistą
Marinuojame burokėlius, agurkus ir grybus: 10 receptų
Ruošiame baravykus ir voveraites. 25 receptai
Sukurkite grybų pievelę savo sodyboje
Virtuvės šefo Martyno Žymanto patarimai, kaip ruošti bobausius. Patiekalo receptas
15 vaisių ir daržovių, padėsiančių sustiprėti ir atitolinti ligas
Kasmet kartu grybaujančias Kariną Krysko ir jos mamą Janiną šiemet nustebino netikėtas radinys
Baravykai: kuo ypatingi ir kaip ruošti
Grybų metas: kada ir kaip grybauti?
Daugiau