Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Eurovizija
Kultūra
Kinas
Stilius
ŽMONĖS žurnalas telefone
ŽMONĖS Cinema
ŽMONĖS prenumerata
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Grietinėlė
Reklama
Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle
Reklama
Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams
Kokosų pieno ir grietinėlės atspalvių deriniai
Bulvių, moliūgų ir rūkytos mocarelos apkepas
Sūrio desertas su uogomis
Turkiški gardėsiai su baltuoju šokoladu
Pavasarinė morkų sriuba su riešutais
Gaminu kūrybingai #14: Lazanija su vištiena
Gaminu kūrybingai #13: Lašiša su padažu
Vasaros belaukiant: uogų ir maskarponės desertas per 15 minučių
Moliūgų desertas. Tik 3 ingredientai!
Pasaulio skoniai: angliški persikų pyragėliai
Kaip gražiai patiekti tiramisu
Parfė – tobulas vasaros desertas
3 šventinės keksiukų dekoravimo idėjos
Receptas: midijos grietinėlės ir vyno padaže su morkomis ir salierais
Kuo įdaryti ir pertepti pyragaičius
Kulinarijos pamokėlė: ruošiame „Panna cotta“
Kulinarijos pamokėlė: gaminame Pavlovos tortą
Trintos sriubos. Paprasta ir gardu!
Rodyti daugiau straipsnių
facebook