Žmonės.lt
  • Aktualu
  • Gyvenimo būdas
  • Muzika
  • Eurovizija
  • Kultūra
  • Kinas
  • Stilius
  • ŽMONĖS žurnalas telefone
  • ŽMONĖS Cinema
  • ŽMONĖS prenumerata
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Susisiekti su redakcija
  • Prenumerata.lt
 

Grietinėlė

Deivydas Praspaliauskas/ Gedmanto Kropio/ „ŽMONĖS Foto“ nuotr.

Reklama

Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle

Varškėčiai su padažu

Reklama

Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams

Yoyo Cao

Kokosų pieno ir grietinėlės atspalvių deriniai

Asociatyvinė nuotrauka

Bulvių, moliūgų ir rūkytos mocarelos apkepas

Asociatyvinė nuotr.

Sūrio desertas su uogomis

Baltasis šokoladas

Turkiški gardėsiai su baltuoju šokoladu

Morkų sriuba su riešutais

Pavasarinė morkų sriuba su riešutais

Lazanija su vištiena

Gaminu kūrybingai #14: Lazanija su vištiena

Lašiša su padažu

Gaminu kūrybingai #13: Lašiša su padažu

Uogų desertas.

Vasaros belaukiant: uogų ir maskarponės desertas per 15 minučių

Moliūgų desertas

Moliūgų desertas. Tik 3 ingredientai!

Persikų pyragėliai „shortcake“

Pasaulio skoniai: angliški persikų pyragėliai

Tiramisu desertas

Kaip gražiai patiekti tiramisu

Parfė – tobulas vasaros desertas

Parfė – tobulas vasaros desertas

Spalvotais pabarstukais dekoruoti keksiukai

3 šventinės keksiukų dekoravimo idėjos

Midijos

Receptas: midijos grietinėlės ir vyno padaže su morkomis ir salierais

Desertas su maskarpone

Kuo įdaryti ir pertepti pyragaičius

"Panna cotta" su šokoladu

Kulinarijos pamokėlė: ruošiame „Panna cotta“

Pavlovos tortas

Kulinarijos pamokėlė: gaminame Pavlovos tortą

Sriuba

Trintos sriubos. Paprasta ir gardu!

Rodyti daugiau straipsnių
Zmones.lt
  • Rašykite redakcijai
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Prenumerata.lt

Visos teisės saugomos. © 2017 UAB „Media bitės“. Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB „Media bitės“ sutikimą.

facebook