NaujienosŽurnalas ŽmonėsŽurnalas Legendos
PrisijungtiPrenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
  • Žurnalas LEGENDOS
  • Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Susisiekti su redakcija
  • Prenumerata.lt
Žmonės.lt

Grietinėlė

Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle

Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams

Bulvių, moliūgų ir rūkytos mocarelos apkepas

Sūrio desertas su uogomis

Turkiški gardėsiai su baltuoju šokoladu

Pavasarinė morkų sriuba su riešutais

Gaminu kūrybingai #14: Lazanija su vištiena

Gaminu kūrybingai #13: Lašiša su padažu

Vasaros belaukiant: uogų ir maskarponės desertas per 15 minučių

Moliūgų desertas. Tik 3 ingredientai!

Pasaulio skoniai: angliški persikų pyragėliai

Kaip gražiai patiekti tiramisu

Parfė – tobulas vasaros desertas

3 šventinės keksiukų dekoravimo idėjos

Receptas: midijos grietinėlės ir vyno padaže su morkomis ir salierais

Kuo įdaryti ir pertepti pyragaičius

Kulinarijos pamokėlė: ruošiame „Panna cotta“

Kulinarijos pamokėlė: gaminame Pavlovos tortą

Trintos sriubos. Paprasta ir gardu!

  • Kontaktai
  • Rašykite redakcijai
  • Žmonės.lt prenumerata
  • Naudojimosi taisyklės
  • Žurnalų prenumerata
Žmonės
  • Sekite mus
Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Media bitės“. Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB „Media bitės“ sutikimą.