Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Grietinėlė
Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle
Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams
Bulvių, moliūgų ir rūkytos mocarelos apkepas
Sūrio desertas su uogomis
Turkiški gardėsiai su baltuoju šokoladu
Pavasarinė morkų sriuba su riešutais
Gaminu kūrybingai #14: Lazanija su vištiena
Gaminu kūrybingai #13: Lašiša su padažu
Vasaros belaukiant: uogų ir maskarponės desertas per 15 minučių
Moliūgų desertas. Tik 3 ingredientai!
Pasaulio skoniai: angliški persikų pyragėliai
Kaip gražiai patiekti tiramisu
Parfė – tobulas vasaros desertas
3 šventinės keksiukų dekoravimo idėjos
Receptas: midijos grietinėlės ir vyno padaže su morkomis ir salierais
Kuo įdaryti ir pertepti pyragaičius
Kulinarijos pamokėlė: ruošiame „Panna cotta“
Kulinarijos pamokėlė: gaminame Pavlovos tortą
Trintos sriubos. Paprasta ir gardu!