Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Duona
Plečiame kulinarinį akiratį: D.Praspaliausko fokačija ir duona su burokėliais – ant mūsų stalo
Madingos sostinės kepyklos įkūrėja Barbora: „Jei kepinių valgai saikingai, jie niekada nepakenks“
Kokią duoną valgysime rytoj? Lietuvių skonis per pandemiją pakito
Po Velykų liko duonos? 10 sumanių ir netikėtų būdų, kaip ją panaudoti
Menininkė Jolita Vaitkutė ant sumuštinio atkūrė savo vestuvių nuotrauką
Deivydas Praspaliauskas dalijasi duonos, keičiančios gyvenimą, receptu
Vaida Kurpienė neigia mitą, kad visagrūdė duona – savaime sveika: 3 patarimai, kaip pasirinkti teisingai
Mitybos specialistė Rūta Beišytė-Aminova neigia mitą, neva mielės – kenksmingas duonos ingredientas
Mitybos specialistė Vaida Kurpienė neigia mitus: norintiems sulieknėti valgyti duoną galima
Mitybos specialistė paaiškino, kodėl sportuojant būtina valgyti duoną
Ekspertas pataria: kaip išsaugoti duonos šviežumą ir drėgnumą?
Gardūs sumuštiniai su avokadų užtepėle
Etnologė: duona ant švenčių stalo – būdas atsiprašyti ir susivienyti
Idėjos pusryčių skrebučiams su avokadu
Profesorius: valgant duoną galima numesti svorio
Gardūs saldėsiai su riešutais
Tegul namai pakvimpa duona
Kepti sūriai su graikiniais riešutais ir karamele
Su kukurūzais
„Labneh“ sūrio kiaušiniai su prieskoniais ir traškia duona
6 populiariausi mitai apie duoną: valgyti ar vengti
Valgyti ar vengti? Populiariausi mitai apie duoną
Ką daryti su likusiais velykiniais kiaušiniais: 3 idėjos
Itališkos duonelės vaizdo receptas
Duonos diena: garsios moterys dalijasi savo receptais
Duonos magija
Migdolų miltų duona – be glitimo, bet su gausybe baltymų. Receptas
Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio
Kaip laikyti duoną, kad ji kuo ilgiau išliktų šviežia
Pusryčiai: ką patartina valgyti, o ko – ne
Daugiau