NaujienosŽurnalas ŽmonėsŽurnalas Legendos
PrisijungtiPrenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
  • Žurnalas LEGENDOS
  • Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
  • Kontaktai
  • Naudojimosi taisyklės
  • Susisiekti su redakcija
  • Prenumerata.lt
Žmonės.lt

Arbūzas

Penkios idėjos vasaros desertams: ingredientas – arbūzas

Arbūzų dieta: net tik padeda lengvai numesti svorio, bet ir išvalo organizmą

Gėrimai su vaisiais

Neįprasta šalta sriuba

Gaivūs arbūziniai ledai

Stalo etiketas: kaip valgyti vaisius ir daržoves

Pusryčiai: ką patartina valgyti, o ko – ne

10 įdomių faktų apie arbūzus: nuo kokių ligų saugo? Receptai

10 produktų, kurie sudegina daugiau kalorijų nei patys turi

Neigiamo kaloringumo produktai: įtraukite į meniu ir lieknėkite

Gaivūs patiekalai iš arbūzų: salotos, sriuba, šerbetas, džemas

Greitas būdas paruošti arbūzinį gėrimą

Belsti, uostyti ar pasikliauti likimu: kaip išsirinkti prinokusį vaisių

Gaiviai vakarienei – skanėstai iš arbūzų

Nuo figų iki arbūzų – visa Europa ant lietuviško stalo

Kaip išsirinkti tobulai prinokusius vaisius ir daržoves

Desertai grilyje: 5 kulinarės receptai smaguriams

Lietuviškų arbūzų veisėja Vita Nedzveckaitė: „Jei auginate agurkus, užsiauginsite ir arbūzų“

Taiklus vasaros testas: renkiesi arbūzą ar melioną?

8 keisti dalykai, žadinantys moterų norą mylėtis

Inkstams naudingi produktai

Virtuvės įdomybės: brangiausi maisto produktai pasaulyje

Patiekalai iš arbūzų. Kai norisi ko nors gaivaus…

Kulinarijos pamokėlė: ruošiame granitą

  • Kontaktai
  • Rašykite redakcijai
  • Žmonės.lt prenumerata
  • Naudojimosi taisyklės
  • Žurnalų prenumerata
Žmonės
  • Sekite mus
Visos teisės saugomos. © 2022 UAB „Media bitės“. Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką UAB „Media bitės“ sutikimą.