Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Arbūzas
Penkios idėjos vasaros desertams: ingredientas – arbūzas
Arbūzų dieta: net tik padeda lengvai numesti svorio, bet ir išvalo organizmą
Gėrimai su vaisiais
Neįprasta šalta sriuba
Gaivūs arbūziniai ledai
Stalo etiketas: kaip valgyti vaisius ir daržoves
Pusryčiai: ką patartina valgyti, o ko – ne
10 įdomių faktų apie arbūzus: nuo kokių ligų saugo? Receptai
10 produktų, kurie sudegina daugiau kalorijų nei patys turi
Neigiamo kaloringumo produktai: įtraukite į meniu ir lieknėkite
Gaivūs patiekalai iš arbūzų: salotos, sriuba, šerbetas, džemas
Greitas būdas paruošti arbūzinį gėrimą
Belsti, uostyti ar pasikliauti likimu: kaip išsirinkti prinokusį vaisių
Gaiviai vakarienei – skanėstai iš arbūzų
Nuo figų iki arbūzų – visa Europa ant lietuviško stalo
Kaip išsirinkti tobulai prinokusius vaisius ir daržoves
Desertai grilyje: 5 kulinarės receptai smaguriams
Lietuviškų arbūzų veisėja Vita Nedzveckaitė: „Jei auginate agurkus, užsiauginsite ir arbūzų“
Taiklus vasaros testas: renkiesi arbūzą ar melioną?
8 keisti dalykai, žadinantys moterų norą mylėtis
Inkstams naudingi produktai
Virtuvės įdomybės: brangiausi maisto produktai pasaulyje
Patiekalai iš arbūzų. Kai norisi ko nors gaivaus…
Kulinarijos pamokėlė: ruošiame granitą