Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
„30 metų kartu – ieškoti, kurti, nesustoti“
Įmonė, kurioje sveika gyvensena – prioritetas: darbuotojai motyvuojami net finansiškai
Tokiais sūriais didžiuotųsi patys italai – kokia Rokiškyje įsikūrusios įmonės sėkmės paslaptis?
Kaip vaikystėje: šimtmetį skaičiuojantis saldainių fabrikas siūlo lietuviško skonio sentimentus
Kuo skiriasi mineraliniai vandenys: kodėl „Vytautas“ tinka šaltibarščiams, o „Birutė“ – blynams?
Startuolis sukūrė išskirtinio lietuviško skonio traškučius – šaltibarščių ir cepelinų
Ekologinio ūkio šeimininkai Giedrikai: „Kai vertybės sutampa, sujungia bendras darbas“
Garsaus romano įkvėpta kosmetikos linija jau trisdešimt metų skinasi kelią į vartotojų širdis
Ar žinai, kada ir kaip Lietuvoje atsirado „Snickers“, „Mars“, „Raffaello“, „Nutella“, „Lion“ ir kiti pasauliniai skanėstai?
Per pandemiją lietuviai pirko daugiau mėsos: kas buvo populiariausia?
Kokią duoną valgysime rytoj? Lietuvių skonis per pandemiją pakito
„Švyturio“ pardavimo direktorius: „Nealkoholinio alaus pardavimai smarkiai išaugo“