Vilniečiai vėl kviečiami valgyti po atviru dangumi: „Open Kitchen“ skelbia sezono pradžią

Pirmoji „Open Kitchen“ diena Vilniuje / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Pirmoji „Open Kitchen“ diena Vilniuje / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2018-04-27 17:18
AA

Vasaros sezonas prasideda! Maisto turgus „Open Kitchen“ atverė duris.

Penktą kartą sostinėje – tikra maisto fiesta. Šeimos, jaunimas ir visi Vilniaus gyventojai maloniai kviečiami pasmaguriauti ir susipažinti su populiariausių miesto maisto įstaigų meniu.

Picos, mėsainiai, blynai, troškiniai ir desertai – apsilankiusieji gali rinktis iš begalės siūlomų patiekalų.

Garsiausi Vilniaus restoranai ir barai – po vienu stogu. Nuo balandžio 27 dienos „Open Kitchen“ veikia Tymo turguje.

Niekas nedrįs paprieštarauti, kad gryname ore valgomas maistas skaniausias.

Pirmoji „Open Kitchen“ diena Vilniuje / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Pirmoji „Open Kitchen“ diena Vilniuje / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Nors pirmaisiais metais, kuomet buvo nuspręsta imtis inciatyvos, įkurti virtuvę po atviru dangumi, restoranus ir kavines suburti nebuvo lengva, tačiau vėliau viskas apsivertė aukštyn kojomis. Dabar čia buriasi patys žymiausi miesto maistininkai.

„Open Kitchen“ ilgainiui tapo ne tik puikia vieta pavalgyti, bet ir atsipalaiduoti su draugų kompanija.

Penktadienio vakarą pasimėgauti gardžiais patiekalais bei pasilinksminti rinkosi būrys gerai nusiteikusių ir valgymo kultūrai neabejingų žmonių.

„Open Kitchen“ ir vėl džiugins vilniečius (42 nuotr.)
+36