Varškės apkepas kitaip

Varškės apkepas / Fotolia nuotr.
Varškės apkepas / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
2013-10-01 09:00
AA

Purus kaip debesėlis varškės apkepas nepalieka abejingų. Jį mėgsta maži ir dideli, vaikai ir tėvai.

Varškės apkepas gali būti puikiausias šeimos pietų ar vakarienės patiekalas. O jeigu duosite vaizduotei laisvę, suprasite, kad toks paprastas ir nuo vaikystės žinomas maistas gali sužibėti skonių įvairove! 

Tam, kad varškės apkepas būtų minkštas ir labai purus, nepamirškite dviejų svarbiausių patarimų: pirma, varškę visuomet pertrinkite iki vientisos masės, antra, visuomet atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių, o baltymus būtinai elektriniu plaktuvu išplakite iki standžių putų. Nors tai reikalauja kelių papildomų minučių, užtikriname – tikrai verta!

Be tradicinio varškės apkepo, pasitelkus fantaziją, galima akimirksniu sukurti šūsnį naujų saldžių ir pikantiškų šio patiekalo skonių: su bananais, su moliūgais, su brokoliniais kopūstais... Išbandykite, paragaukite, įtraukite naujus varškės patiekalus į savo šeimos meniu!

{recipe|3617}
{recipe|3618}
{recipe|3619}

Tekstas ir receptai Astos Černės

DAUGIAU ĮVAIRIŲ APKEPŲ RECEPTŲ RASITE ČIA.


DĖMESIO! Kviečiame dalyvauti RECEPTŲ KONKURSE „Mano superpatiekalas iš bulvių“ ir laimėti puikų prizą!