Vakarienė iš ryžių: mišrainės, sriubos, karštieji patiekalai

Ryžių ir rūkytų žuvų apkepas / Neringos Kalasauskaitės nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2015-02-02 16:59
Kaip mažas akmuo didelį vežimą apverčia, taip skalsūs ryžių grūdeliai didelę minią žmonių pamaitina.

Ryžių košė, ryžių apkepas, ryžių pica, ryžių blyneliai, troškinys ir, žinoma, plovas. Renkamės megstamiausią patiekalą ir gaminam!

{recipe|1078}{recipe|961}{recipe|366}{recipe|359}{recipe|3445}{recipe|2128}{recipe|3238}{recipe|2130}{recipe|4511}{recipe|1564}{recipe|1656}{recipe|176}{recipe|244}{recipe|701}{recipe|617}{recipe|494}{recipe|962}{recipe|966}{recipe|1484}{recipe|2129}{recipe|2286}{recipe|2290}{recipe|3029}{recipe|3789}
Ji24.lt

Naujausi straipsniai