Ugnius Kiguolis apie griežtus mitybos įpročius: „Artėju tobulumo link“

Ugnius Kiguolis su broliu Linu – kulinarinėje laidoje / Tomasfoto.lt nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2018-03-16 14:59
Verslininkas Ugnius Kiguolis prieš keletą metų nusprendė keisti gyvenimo būdą, pasitraukė iš viešumos ir ėmėsi sveikos gyvensenos. Apie ypatingus savo mitybos įpročius ir kasdienius iššūkius verslininkas pasakos kulinarinėje TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“.

Šeštadienio rytą televizijos žiūrovai galės pradėti su kulinarinei dvikovai susitikusiais dviem broliai – Ugniui Kiguoliu ir jo verslo partneriu tapusiu Linu.

Abu vyrai dažniausiai maistą sau gamina patys. To priežastis – visuomet žinoti, ką randa savo lėkštėje, nes abu broliai propaguoja sveiką gyvenimo būdą, nevartoja mėsos, renkasi tik kokybiškus produktus.

„Tikriausiai viskas prasidėjo nuo mūsų mamos, kuri savo darbe pamatė ypatingai didelę mitybos svarbą – nuo to priklauso sveikata“, - tikins net 14 metų už žymųjį brolį jaunesnis Linas.

Tomasfoto.lt nuotr.
Tomasfoto.lt nuotr.

Tiesa, nors amžiaus skirtumas tarp judviejų išties didelis, broliai pasakos, kad dėl jo niekuomet nekilo nesutarimų.

„Kai mano vaikystė baigėsi, jo dar tik prasidėjo. Dar nesimušėme, bet gali būti, kad šioje laidoje teks“, - juokaus U. Kiguolis.

Dėl daugelio dalykų Ugnius ir Linas yra linkę sutarti – abu kuria bendrą elektrinių transporto priemonių verslą, domisi ekstremaliu sportu ir sveika, suderinta mityba. Verslininkas U. Kiguolis laidos žiūrovams atskleis, kad noras keisti gyvenimo būdą atėjo su amžiumi.

„Sveikai maitinuosi treti metai ir vis su didesniais iššūkiais mityboje, bet artėjame tobulumo link. Gyvenime ateina noras domėtis sveikata, kaip ir iš kur kas atsiranda, kokį turi poveikį ne tik sveikatai, bet ir aplinkai. Pradeda rūpėti ne tik asmeniniai dalykai, bet ir globaliniai“, - sakys žinomas vyras.

Šeštadienio rytą dienos pietų restorano „ilunch“ virtuvėje užvirs tikra kulinarinė kova. Ugnius kartu su šefe Ilona Juciūtė-Čibirkiene gamins salotas su rūkyta lašiša, o jo brolis Linas, padedamas „Kamado BONO“ grilių šefo Tomo Petrylos, ruoš grilyje keptus lašišos burgerius.

Dvikovos priešininkų sveikai paruoštus kulinarinius šedevrus vertins U. Kiguolio sūnus Matas Pijus, kuris irgi nusprendė pasekti tėčio pėdomis – tapo vegetaru, renkasi tik kokybišką maistą, todėl įtikti aktyviam ir energingam berniukui bus išties sunku.

Kokia buvo brolių Ugniaus ir Lino Kiguolių vaikystė? Kodėl abu vyrai nusprendė pasukti sveikos gyvensenos keliu? Kaip tėčio ir dėdės pastangas virtuvėje įvertins U. Kiguolio sūnus? Atsakymai į klausimus jau rytoj laidoje „Virtuvės istorijos“.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

Žmonės.lt

Naujausi straipsniai