Trečiadienio vakarą žinomi žmonės mėgavosi japonų virtuvės lobiais

Trečiadienio vakarą garsūs žmonės mėgavosi japonų virtuvės lobiais/Organizatorių nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2019-09-11 21:22
Trečiadienio vakarą kviestiniai svečiai Vilniaus bistro galėjo paragauti ir įvertinti rytietiškos virtuvės patiekalus – renginio dalyviai pasijuto tarsi patekę į japoniškų patiekalų rojų.

Renginyje apsilankė Vidmantė Martikonytė su sūnumi Mantvydu, Inga Gaižauskienė ir Jeanas Claude'as Edorhas su dukrele, Elena ir Tadas Bruzguliai, Mantas Wizard, Saugirdas Vaitulionis, Egidijus Rainys, Julija Kačanova, Rima Olberkytė-Stankus su vyru Žydrūnu, Marija Randers su drauge, Simona Starkutė, Deimantė Kazėnaitė, Teresa Ulozienė, Daiva Tamošiūnaitė su dukra, Žygis Stakėnas.

Trečiadienio vakarą garsūs žmonės mėgavosi japonų virtuvės lobiais/Organizatorių nuotr.
Trečiadienio vakarą garsūs žmonės mėgavosi japonų virtuvės lobiais/Organizatorių nuotr.

Sostinėje „Ogmios mieste“ atvėręs japonų bistro „Asaki“ svečius vaišino specialiai šiam vakarui paruoštu meniu.

„Nesu labai didelė žuvies mėgėja, visai neseniai ją įtraukiau į savo maisto racioną. Beje, sušius valgau tik būdama Lietuvoje. Nesu buvusi Japonijoje, būtų įdomu paragauti jų virtuvės lankantis šioje šalyje“, – kalbėjo verslininkės Dainos Bosas dukra M. Randers.

Trečiadienio vakarą garsūs žmonės mėgavosi japonų virtuvės lobiais/Organizatorių nuotr.
Trečiadienio vakarą garsūs žmonės mėgavosi japonų virtuvės lobiais/Organizatorių nuotr.

Renginyje kalbinta S. Starkutė pasakojo esanti tikra japonų virtuvės mylėtoja, o sušius ji pamėgo atostogaudama Turkijoje. Pavalgiusi šio maisto žinoma moteris jaučiasi puikiai – pilna energijos ir neapsunkusi.

„Mano manymu, lietuviai puikiai įvaldę Japonijos virtuvės paslaptis. Norint suvalgyti gardžių sušių Londone, tenka eiti į brangų restoraną ir plačiai atverti piniginę . O Vilniuje turime ištiek puikių ir nebrangių vietų. Žinoma, meniu būna patobulintas, kad įtiktų lietuvių skonių receptoriams“, – šypsojosi renginio viešnia.

Žiniasklaidai išplatintas pranešimas spaudai, publikuojamas be redakcijos įsikišimo rubrikoje „Pranešimai“

Temos:

Maistas Naujiena

Naujausi straipsniai