Šventinis pasiūlymas – tortas su burokėliais ir serbentų uogiene

Šokoladas ir burokėliai – neįprastas, bet puikus derinys. / Fotolia nuotr.
Autorius: System
Publikuota: 2016-12-30 15:38
Jei Naujuosius metus planuojate sutikti namie ir nežinote, kuo nustebinti svečius, siūlome pavaišinti juos naujametiniu desertu – tortu su burokėliais ir serbentų uogiene.

Kaip pasigaminti desertą, moko „Skonis ir kvapas“ konditerė Lilė Balčiauskienė.

Tortui reikės:

  • 150 g burokėlių,
  • 100 g cukraus,
  • 70 g miltų,
  • 3 kiaušinių,
  • 200 g sūrio „Creme Bonjour“,
  • 100 g šokolado,
  • 5 g kepimo miltelių,
  • 1 g aitriosios paprikos,
  • 100 g sviesto,
  • 25 g kakavos,
  • 200 g juodųjų serbentų uogienės.

Kaip gaminti – žiūrėkite įraše. Jį rasite ČIA.

Dar keli receptai, kuriuose dera burokėliai ir šokoladas:

{recipe|3781}{recipe|4179}

Naujausi straipsniai