Svečiams netikėtai užklupus – 4 lengvi receptai

Maltinis / V. Žilinskas, „Biovela“ fotosesijos nuotr.
Šaltinis: Projekto partnerio turinys
AA

Ne vienas esame patyrę situaciją, kai svečiai užklumpa netikėtai, o užkandžiais iš parduotuvės pasirūpinti nebėra kada. „Biovela Group“ maisto ekspertas, virtuvės šefas Lukas Semeževičius skatina nepanikuoti ir improvizuotu vaišių stalu svečius nustebinti sunaudojant šaldytuve esančius maisto produktus.

„Svarbiausia į procesą žiūrėti kūrybiškai ir visiems įprastą sumuštinį paversti netikėto skonio gurmanišku atradimu. Juk svečiai nežino, kad sukatės iš padėties ir naudojate tiktai, ką turite, – jie manys, kad vaišinate nauju netradiciniu užkandžiu – tokią nuotaiką ir sukurkite. Visas sumuštinukų gaminimas – nesudėtingas ir neilgai trunkantis, o rezultatas – puikus“, – sako jis.

Sumuštinukai su plėšoma kiauliena ir figomis

Sumuštinukai su kumpiu ir figomis / Fotolia nuotr.
Skaitykite daugiau