Su širdies draugu Donatu Dailide į maisto vakarėlį atvykusi Urtė Šilagalytė: „Visada gaminu viena“

Urtė Šilagalytė ir Donatas Dailidė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Urtė Šilagalytė ir Donatas Dailidė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2016-06-16 17:17
AA

Dainininkė Urtė Šilagalytė pripažįsta: „Mėgstu kokybišką maistą“. Todėl neveltui su mylimuoju verslininku, Donatu Dailide ketvirtadienio popietę ji pasirodė gurmaniškų patiekalų degustacijoje.

Žmonės.lt U.Šilagalytė pasakojo, kad maisto gaminimas po sunkios dienos jai padeda atsipalaiduoti, todėl įvairius patiekalus dainininkė ruošia kone kasdien.

„Be galo mėgstu gaminti namuose. Turiu gausybę receptų, bet galiu ir improvizuoti.

Maisto gaminimas – geriausias atsipalaidavimo būdas. Visi labai džiaugiasi mano Kijevo kotletais ir čili sriuba. Mėgstu tokius sunkesnius patiekalus gaminti“, – juokėsi U.Šilagalytė.

Urtė Šilagalytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Urtė teigė, kad mėgsta tiek lietuvišką, tiek kitų šalių virtuvę.

„Man patinka itališki ir japoniški patiekalai. Kadangi gyvenu Italijoje, pripratau prie jų tradicijų. Žinoma, svarbiausia kokybė“, – sakė ji.

U.Šilagalytė įprastai maistą ruošia be širdies draugo Donato pagalbos, nes tai – moters pareiga. „Visada gaminu viena. Maisto gaminimas – mano sfera ir mano atsipalaidavimo būdas“, – pasakojo ji.

Donatas ir Urtė drauge viešuose renginiuose lankosi itin retai. Žmonės.lt primena, kad Žinia apie romantiškus jųdviejų santykius pasklido balandžio viduryje.

Tuomet Urtė neigė, jog jiedu pora, nors jiedu ne kartą buvo pastebėti drauge susikibę už rankų, meiliai besiglėbesčiuojantys.

D.Dailidė – porą metų vyresnis už Urtę, žemės ūkio technikos prekybos įmonės „Dojus“ generalinis direktorius.

Urtė Šilagalytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Renginyje apsilankė ir daugiau svečių. Gurmaniškame vakarėlyje visi jie degustavo Viduržemio jūros regiono patiekalus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gardžiame vakarėlyje apsilankusios garsios poros atskleidė savo valgymo įpročius​

Šventės meniu abejingais nepaliko net išrankiausių maisto ekspertų: kanadietiški omarai, natūraliai auginamos tigrinės krevetės, šviežiai atvėsinta lašiša, argentinietiška Angus jautiena, austrės iš Normandijos, prancūziška anties krūtinėlė, kukurūzinio viščiuko krūtinėlė, avienos nugarinė ir iš Naujosios Zelandijos.

Daugiau renginio akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Viduržemio jūros regiono patiekalų degustacija restorane „Belgai“ (28 nuotr.)
+22