Šeštadienį – naujas žurnalo „Ji“ numeris!

2014 m. balandžio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 17 / Žurnalo „Ji“ archyvo nuotr.
2014 m. balandžio mėnesio žurnalo „Ji“ Nr. 17 / Žurnalo „Ji“ archyvo nuotr.
2014-04-25 18:30
AA

Dar vieną saulėtą savaitgalį žurnalas „Ji“ Jums linki skirti laiko sau. Naujajame numeryje rasite įdomių pašnekesių, mados ir grožio patarimų, pavasarinių patiekalų receptų.

Nors rytai dar šalti, bet dienos jau šiltos. Saulė vis karštesnė, o prabudusi gamta jau džiugina ryškiomis, šviesiomis spalvomis. Naujausias numeris įkvėptas pavasario – kalbame apie saulės poveikį, jaunatviškumo paslaptis, kaip išsaugoti aksominę odą, daigų naudą organizmui, pavasario pažadintus patiekalus ir ką rinktis šaltais rytais: švarką ar megztinį.

Interviu Rimantė Budrytė-Kvietkauskienė pasakoja apie kvepalų galias, jų istoriją ir magiją. Nors pačios moters kvepalų kolekcija yra įspūdinga, ji teigia, kad labiausiai gundantis yra žmogaus kvapas, nes kvepalus anksčiau ar vėliau nusiplauname. Tenka būti savimi.

Bistro „1 dublis“ įkūrėjas Deivydas Praspaliauskas pastebi, kad Lietuvoje labai mažai restoranų, kurie priklauso talentingiems virtuvės šefams. Prie modernios virtuvės lietuvius pratinantis virėjas, renkasi tik sezoninius produktus, o  miške ieško žolynų, kuriais gardina savo patiekalus.

Šį kartą mintimis Jus nukelsime į salą Atlanto vandenyne, Fuertoventūrą. Šioje laukinių paplūdimių karalystėje tarsi pati gamta kviečia susilieti ir nusimesti visus rūpesčius, ragauti nuostabiausią ožkų sūrį ir lėkti kalnų serpantinais.