Savaitgalio valgiaraštis: žiemos virtuvė

Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2016-01-23 13:00
Šaltuoju metu trokštame šilto, sotaus ir gardaus maisto. Tačiau kyla klausimas – ką skanaus pagaminti, kai, tarkime, mums taip reikiamų daržovių pasirinkimas ribotas? Patarimas – atsigręžkime į protėvius ir žvilgtelėkime į jų virtuvę.

Taip pat skaitykite: Ką valgyti sergant skrandžio opalige

Žiemos metu puikiai tinka burokėliai, kopūstai, ropės, morkos, bulvės, įvairios kruopos, kaliaropės, ridikai... Kviečiame pasirinkti šiltų ir gardžių žiemos patiekalų šeimos pietums!

Užkandžiai

{recipe|738}{recipe|3771}{recipe|1821}

Salotos

{recipe|269}{recipe|1102}{recipe|4580}

Sriubos

{recipe|169}{recipe|704}{recipe|2023}

Karštieji patiekalai

{recipe|613}{recipe|2558}{recipe|4857}

Desertai

{recipe|2450}{recipe|2498}{recipe|3462}

Gėrimai

{recipe|4490}{recipe|4566}{recipe|4525}

Dar daugiau įvairių receptų štai ČIA. 

Temos:

Virtuvė

Naujausi straipsniai