Savaitgalio valgiaraštis: ryškūs skoniai ir spalvingi patiekalai

Šalta saldi sriuba su avietėmis / Shutterstock nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2016-07-09 15:00
Vasarą išties sunku atsidžiaugti spalvų įvairove. Siūlome ją perkelti ir į savo lėkštes. Išbandykite gardžius, spalvingus patiekalus ir ryškius jų skonius!

UŽKANDŽIAI

{recipe|2328}{recipe|300}{recipe|2848}

SALOTOS

{recipe|4746}{recipe|4745}{recipe|4744}

SRIUBOS

{recipe|3361}{recipe|2764}{recipe|4551}

KARŠTIEJI PATIEKALAI

{recipe|1881}{recipe|490}{recipe|4508}

DESERTAI

{recipe|944}{recipe|3986}{recipe|4754}

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ŠTAI ČIA.

Ji24.lt

Naujausi straipsniai