Savaitgalio valgiaraštis: gėlių žiedai lėkštėje

Gėlėmis puošti blyneliai / Fotolia nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2016-06-11 13:00
Kvepia bijūnai, žaliuoja sodai ir daržai, noksta uogos – tai vienas skaniausių ir spalvingiausių sezonų, todėl šviežumo įsileiskite ir į savo lėkštę. Kas žino, gal, tarkime, patiekalai su žiedais jus įkvėps dar įmantresniems atradimams.

Ar žinote, kokias gėles galite valgyti? Atsakymus atrasite straipsnyje „Gėlių žiedus taip pat galima valgyti“.

Užkandžiai

{recipe|1812}{recipe|3495}{recipe|3494}

Salotos

{recipe|2466}{recipe|4730}{recipe|1364}

Sriubos

{recipe|97}{recipe|522}{recipe|4810}

Karštieji patiekalai

{recipe|961}{recipe|3031}{recipe|4573}{recipe|5049}

Desertai

{recipe|73}{recipe|2993}{recipe|3729}

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ŠTAI ČIA.

Ji24.lt

Naujausi straipsniai