Savaitgalio pietums – įdarytos bulvės

Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2015-01-17 11:00
Kiek vilką bešertum, vis tiek į mišką žiūri. Beveik tas pats yra ir lietuviui – kiek jam mitybos alternatyvų besiūlytum, vis tiek bulvei bus skiriama pagarbi vieta.

Ir tai nėra blogai. Ši daržovė yra gardi, prie jos tinka įvairūs maisto produktai, ją paruošti nesunku, o patiekalų iš bulvių galima vardinti iki užkimimo.

Šį kartą Ji24.lt siūlo bulves įdaryti įvairiais pagardais – mėsa, varške, sūriu, šonine. Pateikiame 15 receptų.

Taip pat skaitykite: Pataria kulinarė: kurios bulvės labiausiai tiks cepelinams?

{recipe|3636}{recipe|1878}{recipe|2096}{recipe|568}{recipe|258}{recipe|165}{recipe|3653}{recipe|266}{recipe|1432}{recipe|1375}{recipe|3635}{recipe|3633}{recipe|42}{recipe|3590}{recipe|4196}

 

 

Ji24.lt

Naujausi straipsniai