Savaitgalio kepiniams: apkepai įvairiam skoniui

Apkepas / Fotolia nuotr.
Apkepas / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
2013-10-12 10:00
AA

Ne paslaptis, kad apkepas būna ne tik saldus. Jį galima tiekti kaip desertą arba kaip pagrindinį patiekalą.

Apkepą gaminkite iš ko tik pageidaujate ir ką tik turite po ranka: iš kruopų (pvz.: manų, ryžių, grikių), makaronų, varškės,  įvairių daržovių. Siūlome jums pluoštą įvairiausių variantų. Rinkitės pagal skonį ir pavaišinkite šeimą skaniais savaitgalio pietumis.

{recipe|22}
{recipe|88}
{recipe|546}
{recipe|572}
{recipe|753}
{recipe|767}
{recipe|1360}
{recipe|1906}
{recipe|1907}
{recipe|1908}
{recipe|2074}
{recipe|2075}
{recipe|2108}
{recipe|2109}
{recipe|3617}

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ APKEPŲ RECEPTŲ RASITE ČIA.