Desertų karalystės atidaryme buvo švaistomasi kardu, o garsenybės pačios kūrė sau saldžias legendas

Urtė Mikelevičiūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Urtė Mikelevičiūtė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2017-10-04 20:41
AA

Spalio 4-ąją Vilniuje duris atvėrė tortų, pyragų, keksiukų ir pyragėlių karalystė ,,Tortinė”.

,,Sveiki atvykę į saldžiausią mūsų projektą!” – su žurnalistais ir svečiais sveikinosi ,,Čiop Čiop” grupės prekės ženklo vadovė Urtė Mikelevičiūtė.

Atidarymo vakarą kviestinė publika lepinosi ne tik tortais, bet ir puikiomis emocijomis, jaukia aplinka – ypač mažuosius desertinės lankytojus smagiai nuteikė priešais „Tortinę“ veikiantys dušo formos fontanai „Ogmios mieste“.

Iš televizijos ekranų ir žurnalų puslapių puikiai pažįstami žmonės ragavo naujausią rudens ir žiemos tortų kolekciją, o kai kurie jų net patys prisijungė prie atviros saldėsių gamybos sesijos.

,,Tortinėje” vienam vakarui buvo įrengta mini tortų ,,Pavlovų” dekoravimo zona – kiekvienas svečias galėjo susikurti savą saldžią legendą. Besidomintys vynais ragavo madingus ir populiarius biodinaminius putojančius vynus su ,,Vynas Grynas” atstovais. Atidarymo kulminacija tapo torto kirtimas kardu, imituojantis simbolinį atidarymo juostos kirpimą.

Didžiausio Baltijos šalyse kulinarijos studijų tinklo ,,Čiop Čiop” projekto ,,Tortinė” pagrindinė konditerė Eglė Balčiūnaitė užaugo ant cukraus ir saldainių, mat abu jos abu tėvai jau daugiau nei dvidešimt metų dirba šokolado fabrike. Todėl nieko keisto, kad meilė šokoladui ir saldumynams teka ,,Tortinės” virtuvės šeimininkės Eglės venomis. Virtuvė jau nuo mažens buvo ta patalpa, kurioje Eglė praleisdavo daugiau laiko nei kuriame nors kitame kambaryje.

Šventės „Tortinėje“ akimirkos / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

,,Pamenu, mama daug gamindavo namie, kartu lipdydavome bandeles ir kurdavome įvairius saldžius šedevrus. Mokyklos laikais visus bendraklasius, draugus ir giminaičius apdovanodavau pyragais, tortais ir saldumynais”, – pasakojo Eglė.

Nors ji vos per plauką netapo žirgų fizioterapeute, likimas ją suvedė su pomėgiu ir pašaukimu – tortų ir saldumynų gamyba.

,,Pradėjęs dirbti su Egle iš karto pajutau jos talentą, aistrą ir atsidavimą. O kadangi ,,Čiop Čiop” studijose yra nuolatinis desertų ir tortų poreikis – vestuvėms, gimtadieniams ir kitiems vakarėliams, nutarėme atsidaryti savą vietą. Šiuo metu turime puikią komandą, kuri žada darbais ir skoniais įrodyti, ko yra verta”, – pasidžiaugė kulinarijos studijų tinklo ,,Čiop Čiop”, ,,PERI PERI restas” ir ,,Tortinės” savininkas Ronaldas Nagrockis.

Vilniuje atidaryta desertinė „Tortinė“ (63 nuotr.)
+57