Receptų knygos „Natūraliai saldu“ autorės dalijasi greipfrutinių maskarponės ledinukų receptu

Knygos „Natūraliai saldu“ autorės
Knygos „Natūraliai saldu“ autorės
Šaltinis: Žmonės
2019-06-21 08:07
AA

„Rašydamos knygą nuolat testuodavome kuriamus desertus, todėl dažniausiai paragaudavome vos kelis kąsnius. Tačiau šie ledai buvo išimtis – suvalgydavome viską, ką pagamindavome. Tai ledai, kurie šiek tiek primirštus greipfrutus padeda atrasti iš naujo“, – ledinukus pristato receptų knygos ir tinklaraščio „Feed My Sister“ autorės, sesės Asta ir Rūta.

4 PORCIJOMS REIKĖS:

  • 100 maskarponės
  • 50 medaus
  • 1 didelis greipfruitas (apie 400g)
Greipfrutiniai maskarponės ledinukai

KAIP PASIGAMINTI:

  1. Peiliu nupjauname nuplautų greipfrutų žievelę ir baltą plėvelę. Išpjauname tik minkštąją dalį be plėvelių ar sėklų. Ledams reikės 90 gr. greipfrutų minkštimo ir 80 gr. greipfrutų sulčių.
  2. Dideliame ir giliame inde elektriniu maišytuvu išplakame maskarponę su medumi, kad nebeliktų gumulėlių.
  3. Dedame visus kitus ingredientus ir plakame toliau, bet ne per ilgai, tiek, kad masė būtų vientisa. Greipfrutų minkštimas išsileis plakant, tikrai užteks elektrinio maišytuvo.
  4. Viską dedame į formeles ir į šaldymo kamerą.

Skanaus!

„Feed My Sister“ ledinukų „pop up“
Šie natūraliai saldūs ledinukai buvo sukurti pirmajam „Feed My Sister“ ledinukų „pop up“, kuris įvyks jau šį penktadienį, birželio 21 dieną, kavinėje „Raštinė“, Vilniuje. Renginio metu bus galima rinktis iš 3 natūraliai saldžių skonio variacijų – veganiškų avokadų ir kivių, braškių ir vanilės bei greipfrutinių maskarponės ledinukų.