O.Pikul-Jasaitienė atskleidė dailių kūno formų receptą: „Susigundys ir kitos moterys“

Oksana Pikul-Jasaitienė / tomasfoto.lt nuotr.
Autorius: Pranešimas spaudai
Publikuota: 2021-06-11 14:21
Populiari muzikos atlikėja, vizažo meistrė, savo vardo grožio namų įkūrėja, lektorė ir socialinių tinklų žvaigždė Oksana Pikul-Jasaitienė – tikra „barbė devyndarbė“.

Energijos nestokojanti moteris šio šeštadienio TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakoja, jog visos šios veiklos jai suteikia vidinę pilnatvę, o vis dar aktyvi muzikinė karjera atstoja ilgas sporto treniruotes bei padeda išlaikyti dailias kūno formas.

Moteris tvirtina, jog mėgsta gerą, kokybišką maistą, o pusryčiai jos namuose – yra kone būtinybė.

„Mano pusryčiai yra stiprūs – aš labai mėgstu pusryčiauti ir be jų neišeinu iš namų, nes kitaip galiu susigadinti sau dieną. Bet va vakarienės mielai atsisakyčiau, kad ir kaip tai kartais būna sudėtinga“, – laidoje pasakoja Oksana.

Oksana Pikul-Jasaitienė / Gedimino Žilinsko nuotr.
Oksana Pikul-Jasaitienė / Gedimino Žilinsko nuotr.

Moteris pasakoja, jog nors pastaruoju metu visą savo dėmesį skiria vizažo sričiai, muzikinės karjeros ji neapleido ir jau ruošiasi įtemptam vasaros sezonui. Visgi, Oksana atskleidžia ir tai, jog pasirodymai bei koncertavimas prilygsta gerai sporto treniruotei, padedančiai jai palaikyti dailias kūno formas.

„Planų pilna vasara. Tai – geras laisvalaikio praleidimo būdas ir hobis. Žinoma, koncertai prilygsta treniruotėms. Pusė valandos darbo ant scenos, ir minus kilogramas – susigundys dabar kitos moterys“, – moteriškomis paslaptimis dalijasi Oksana.

Oksana Pikul-Jasaitienė / Vido Černiausko nuotr.
Oksana Pikul-Jasaitienė / Vido Černiausko nuotr.

Daug keliaujanti ir svetur ne kartą dėl vyro krepšininko Simo Jasaičio darbų gyvenusi moteris pasakoja, jog negali atsispirti itališkam maistui. Gyvendama Sicilijoje ji turėjo galimybę net pažinti tikrąsias šio krašto kulinarijos paslaptis, kurias jai atskleidė jos buvusi kaimynė.

„Sūnus Dominykas tuomet buvo vos tik gimęs, kai išvažiavome gyventi į Siciliją. Man pasisekė, kad turėjau nuostabią vyresnio amžiaus kaimynę, kuri man kepdavo tikras itališkas lazanijas, mokė, kaip išvirti tikrą itališką kavą. Kad ir kokių būčiau ragavusi įspūdingų patiekalų, itališkas maistas paprasčiausias, bet skaniausias“, – laidoje atvirauja moteris.

Kaip Oksana rūpinasi savo figūra, kokius patiekalus renkasi ir kaip jai pavyksta suderinti tiek veiklų su namų buitimi – jau šį šeštadienį, 9 val. per TV3 televiziją.

Naujausi straipsniai