Kristina Ivanova pasidalijo varškės sūreliais pagardinto obuolių pyrago receptu

Kristina Ivanova iškepė varškės sūreliais pagardintą obuolių pyragą / Asmeninio albumo nuotr.
Kristina Ivanova iškepė varškės sūreliais pagardintą obuolių pyragą / Asmeninio albumo nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2015-11-07 14:27
AA

Grupės „Magnit“ lyderė Kristina Ivanova, penktadienį švęsdama Pyragų dieną, pasidalijo savo mėgstamo varškės sūreliais pagardinto obuolių pyrago receptu.


„Pyragų diena – tai saldi aukojimo tradicija. Vieni ją švenčia ragaudami gardumynus ir aukodami, o kiti – gamindami“, – šios dienos idėją priminė Kristina.

Vienas mėgstamiausių jos saldžių kepinių – obuolių pyragas, pagardintas varškės sūreliais. Jo receptu K.Ivanova ir pasidalijo socialiniame tinkle. 

Pyragui reikės:
• 1 indelio kondensuoto pieno
• 1 kiaušinio
• 1 šaukšto grietinės (sodai užgesinti)
• 1 arbatinio šaukštelio sodos
• 7 šaukštų miltų
• 8 obuolių
• 3 varškės sūreliai

Gaminame:

Į stiklinę įdedame šaukštą grietinės, į grietinę šaukštelį sodos ir išmaišome, tada į dubenį išpilame kondensuoto pieno indelį, įmušame kiaušinį, grietinę (su soda) ir 7 šaukštus miltų, viską išmaišome.

Nulupame obuolius ir supjaustome gabalėliais, sumetame į dubenį su paruošta mase ir vėl išmaišome. Susipjaustome varškės sūrelius ir išdedame į sviestu pateptą formą (arba sviestinį popierių), tada išdedame jau paruoštą masę ir kepame 45 minutes vidutinio karštumo orkaitėje.

Kristina Ivanova / Asmeninio albumo nuotr.