Krabų lazdelių traškučiai

Krabų traškučiai su padažais / "Viči" nuotr.
Krabų traškučiai su padažais / "Viči" nuotr.
Šaltinis: Projekto partnerio turinys
2017-10-23 12:31
AA

Krabų lazdelių traškučiai skanūs tiek vieni, tiek su padažais.

Traškučiams reikės:

  • 150 g VIČI „Classic“ krabų lazdelių;
  • šiek tiek čiobrelių.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Išvyniokite kiekvieną krabų lazdelę iš pakuotės. Supjaustykite į 3 dalis, padėkite ant kepimo popieriaus, pabarstykite čiobreliais ir kepkite. Po 10 minučių pradėkite sekti įdėmiau, į kepimo pabaigą traškučiai pradeda trauktis ir gali labai greitai sudegti, jei neišimsite laiku iš orkaitės.

Gaspačo padažas

Supjaustykite 2 vidutinio dydžio pomidorus kubeliais, mažą agurką, geltoną papriką, pusę svogūno (rekomenduojama raudono). Įpilkite pusę šaukšto citrinų sulčių, šaukštą balzamiko acto, šaukštą pirmojo spaudimo aliejaus ir šiek tiek kumino. Pridėkite jūros druskos ir ką tik maltų pipirų.

Graikinio jogurto padažas su česnakais ir svogūno laiškais

Į dubenį įpilkite 250 g graikinio jogurto (neriebaus), supjaustykite 2 česnako skilteles, įberkite pusę šaukštelio jalapeno pipirų miltelių, šaukštą smulkiai supjaustytų svogūno laiškų, jūros druskos ir ką tik sumaltų pipirų. Gerai išmaišykite visus ingredientus. Padažą patiekite atšaldytą.

Logotipas / Gamintojo nuotr.