Kodėl Andrius Užkalnis nesiekia pakeisti restoranų?

Andrius Užkalnis. V. Ovadnevo nuotr.
Andrius Užkalnis. V. Ovadnevo nuotr.
Šaltinis: Žmonės
2018-03-09 21:06
AA

Andrius Užkalnis, rašytojas, apžvalgininkas, maisto kritikas, kurio restoranų apžvalgas skaitydami sužinome, ko tikėtis lankantis konkrečiame restorane. Jis papasakos, nuo ko viskas prasidėjo ir kada jam pačiam tas apžvalgas rašyti nėra malonu.

Rima Aukštuolytė ir Andrius Užkalnis / Karolio Mankausko nuotr.

„Labai stengiuosi išvengti restoranų vidutinybių, – „Žinių radijo“ laidoje „Skonio iššūkis“ sako A. Užkalnis. – Kai šeimininkas sugalvoja, kad nori atidaryti restoraną ir imtis šio verslo. Tokie dažniausiai būna su standartiniu meniu ir yra apie nieką.“

Ką apie restoraną pasako sraigės? Kokį įvertinimą gavę savininkai labiausiai įsižeidžia? Kodėl Kaune nėra nė vieno gero itališko restorano? Kodėl neigiamos apžvalgos nieko nepakeičia? Kodėl Vilnius su savo restoranų kultūra yra rimtas konkurentas didžiausiems pasaulio miestams?

Į šiuos ir dar daugiau klausimų išgirsite atsakymus laidoje „Skonio iššūkis“.