Karantinas keičia viešbučius: nuo privačios vakarienės kambariuose iki išskirtinio biuro

„Grand Hotel Kempinski Vilnius“ / Projekto partnerio nuotr.
Autorius: Projekto partnerio turinys
Publikuota: 2020-11-30 09:51
Reaguodamas į situaciją šalyje viešbutis „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ transformuoja savo kambarius į privačius biurus ir unikalias vakarienių erdves.

„Suprantame, kokia sudėtinga situacija yra pasaulyje ir Lietuvoje. Tuo pačiu žinome, kad turime keistis atsižvelgdami į situaciją. Todėl ieškome naujų ir kūrybingų idėjų, kurios padėtų mūsų svečiams įveikti šiuos iššūkius“, – sakė Kai Schukowski, „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ generalinis direktorius.

Viešbučio kambariai tapo biurais

Pirmasis Baltijos šalyse „Kempinski“ viešbutis, atsižvelgdamas į šalyje augantį saugių ir privatumą užtikrinančių darbo erdvių poreikį,  savo kambarius pavertė biurais.

10 viešbučio kambarių, virtę darbo erdvėmis, leis užtikrinti minimalų kontaktą su kitais asmenimis.

Darbo kambariuose yra įrengtos patogios darbo vietos su interneto prieiga. Taip pat viešbutis kiekvieną šio jaukaus biuro darbuotoją aprūpins kava, arbata, vandeniu, gaiviaisiais gėrimais, šviežiais vaisiais, o pietų metu užsakytą maistą pristatys tiesiai į kambarį. 

Viešbutyje įkurto biuro svečiai savo automobilį galės nemokamai palikti uždaroje, viešbučiui priklausančioje, automobilių stovėjimo aikštelėje.

„Grand Hotel Kempinski Vilnius“ / Projekto partnerio nuotr.
„Grand Hotel Kempinski Vilnius“ / Projekto partnerio nuotr.

Išskirtinė patirtis – privati vakarienė

Ypatinga patirtis laukia ir viešbutyje įsikūrusio restorano „Telegrafas“ ir baro „Le Salon“ lankytojų. Jie savo paslaugas perkėlė į dalį viešbučio kambarių, kurie, išnešus lovas, buvo transformuoti į jaukias bei privačias valgymo erdves. 

„Paskelbus karantiną ir ribojimus maitinimo įstaigoms, visa viešbučio vadovų komanda ieškojo sprendimo kaip, užtikrinant aukščiausią apsaugą svečių sveikatai ir taikant aukščiausius higienos standartus, galėtumėme toliau teikti savo paslaugas. Taip atsirado mintis kambarius paversti privačiais restoranais“, – kalbėjo Laura Balčiūnienė, viešbučio „Grand Hotel Kempinski Vilnius“ maisto ir gėrimų skyriaus vadovė.

Apsilankyti unikaliame, privačiame restorane ar bare gali iki 2 svečių. Siekiant užtikrinti svečių saugumą, laiką pusryčiams, pietums, vakarienei, popietės kavai ar arbatai rezervuoti reikia iš anksto.

Privačiais restoranais tapę prabangūs viešbučio kambariai yra puiki vieta ir galimybė karantino metu saugiai, kamerinėje aplinkoje paminėti svarbias šventes, pavyzdžiui, gimtadienius ar vestuvių metines.

Projekto partnerio inicijuotas ir parengtas turinys, už teksto turinį atsakingas partneris.

Naujausi straipsniai