Ji24.lt vakarienės pasiūlymas – 20 keptos lašišos receptų

Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2015-01-15 16:12
Riebioje žuvyje (prie jų priskiriama ir lašiša) yra ne tik daug baltymų, bet ir omega-3 riebalų rūgščių, kurios labai naudingos organizmui.

Mitybos specialistė Cassandra Barns, aiškina, kad omega-3 rūgštys padeda organizmui išskirti sotumo hormonus, kurie sumažina alkio jausmą ir užkuria medžiagų apykaitą.

Omega-3 rūgštys apsaugo nuo saulės ir stiprina kolageno sluoksnį, o tai sumažina ir raukšlių atsiradimą, kurių neišvengsite metams bėgant.  

Valgyti riebią žuvį ypač naudinga asmenims, kenčiantiems nuo egzemos ir dermatito. Dar keli šios rūgšties privalumai – ji stiprina širdį, gerina atmintį ir bendrą smegenų būklę.

Taigi, manome, jog pažėrėme užtektinai įrodymų, kad ant jūsų stalo kuo dažniau būtų patiekalų su lašiša.

{recipe|3894}{recipe|1107}{recipe|2186}{recipe|2705}{recipe|2138}{recipe|1932}{recipe|2063}{recipe|618}{recipe|3086}{recipe|1738}{recipe|216}{recipe|334}{recipe|582}{recipe|2707}{recipe|2955}{recipe|3074}{recipe|3133}{recipe|3134}{recipe|4143}{recipe|4042}

 



 

Naujausi straipsniai