Įvairiausios kopūstų rūšys: 20 patiekalų receptų

Brokolių ir žiedinių kopūstų apkepas / Mariaus Žičiaus nuotr.
Autorius: Žmonės.lt
Publikuota: 2015-08-18 16:15
Žiediniai, briuseliniai, brokoliniai kopūstai, taip pat raudonieji ir baltagūžiai... Nepamirškime šios daržovės įtraukti į savo šeimos valgiaraštį.

Taip pat skaitykite: 6 vasaros desertai, kurių nereikia kepti 

{recipe|2222} {recipe|1865}{recipe|68}{recipe|2435}{recipe|1890}{recipe|3618}{recipe|3045}{recipe|4743}{recipe|2542}{recipe|2905}{recipe|2333}{recipe|2059}{recipe|3056}{recipe|3990}{recipe|4202}{recipe|4438}{recipe|489}{recipe|1445}{recipe|4526}{recipe|4727}

Taip pat skaitykite: Ji24.lt receptai: varškės apkepai ir varškėčiai 

Ji24.lt

Naujausi straipsniai