Išbandykite: keksiukai su mėlynėmis ir natūraliai brandintu sojų padažu

keksiukai-su-melynemis-ir-naturaliai-brandintu-soju-padazu
keksiukai-su-melynemis-ir-naturaliai-brandintu-soju-padazu
Šaltinis: Projekto partnerio turinys
2018-02-09 15:00
AA

Atraskite naujus skonius su „Kikkoman“ natūraliai brandintu sojų padažu – išbandykite netradicinius keksiukus su mėlynėmis.

Jums reikės:

  • 320 g miltų
  • 100 g rudojo cukraus
  • 1 arbat. šaukšt. kepimo miltelių
  • 2 kiaušinių
  • 70 g ištirpinto sviesto
  • 250 ml pieno
  • 2 šaukštų Kikkoman natūraliai brandinto sojų padažo
  • 200 g mėlynių (galite naudoti mėlynių uogienę)

Paruošimas:

Miltus persijokite, supilkite į dubenį, suberkite kepimo miltelius, cukrų. Gerai išmaišykite.

Į atskirą dubenį supilkite kiaušinius, ištirpintą sviestą, pieną, įpilkite 2 šaukštus Kikkoman natūraliai brandinto sojų padažo. Išplakite.

Į miltų masę suberkite mėlynes, kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.

Į keksiukų formeles įdėkite popierinius vokelius, paskirstykite tešlą.

Kepkite apie 20 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!