„Iron Maiden“ reikalavimai: vegetariški patiekalai, prabangus vynas ir lietuviškas alus

„Iron Maiden“ / „Live Nation Lietuva“ nuotr.
„Iron Maiden“ / „Live Nation Lietuva“ nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2016-06-23 13:02
AA

Jau šį vakarą „Žalgirio“ arenoje Kaune koncertuosianti garsioji britų grupė „Iron Maiden“ vaišinsis vegetariškais patiekalais, mėgausis prabangiu vynu ir ragaus lietuviško alaus.

Legendinis sunkiojo metalo kolektyvas į Lietuvą atvyko pirmą kartą ir kviečia į didžiausią šių metų sunkiosios muzikos koncertą „The Book Of Souls“.

Bilietai į birželio 23 d. „Žalgirio“ arenoje vyksiantį vienintelį „Iron Maiden“ koncertą platinami visose „Bilietų pasaulio“ kasose ir internetu.

Arenoje įrengta virtuvė

Nuo ankstyvo ryto (7 val. 30min.) „Žalgirio“ arenoje Kaune vyksta darbai – intensyviai ruošiamasi vakaro koncertui.

Didžiausio šių metų sunkiosios muzikos koncerto Lietuvoje kaltininkai, „Iron Maiden“ muzikantai, pageidavo arenoje įrengti virtuvę, kurioje maistas bus tiekiamas tris kartus.

„Žalgirio“ arena ruošiasi „Iron Maiden“ koncertui (6 nuotr.)

Į Kauną tralais atgabentą garso, šviesos aparatūrą ir scenos techniką montuoja per 60 pagalbinio personalo darbuotojų. Specialiai jiems arenoje ruošiami pusryčiai, pietūs ir vakarienė. Reikalaujant grupės agentams, maistas gaminamas tik iš pačių kokybiškiausių produktų. Visą dieną užtikrinama galimybė atsigaivinti pienu, angliška (pageidautina Jorkšyro) juodąja ir žaliąja arbata, geros kokybės kava, šaltinio vandeniu, sodos gėrimais ir sultimis, šviežiais vaisiais ir užkandžiais.

Vegetariškų patiekalų pasirinkimas, prabangus vynas ir lietuviškas alus

Grupės atstovų pateiktuose reikalavimuose nurodyta, kad meniu būtinai turi būti vegetariški patiekalai. Pusryčiams pageidauta avižinės košės, šviežių vaisių, jogurto, baltos ir juodos duonos, džemo, medaus, virtų ir keptų kiaušinių, bulvių, dešrelių ir vegetariškų patiekalų. Pietums ruošiami karštieji mėsos ir vegetariški patiekalai, įvairių rūšių salotos. Vakarienei buvo pageidauta vegetariškos sriubos, šviežių salotų ir vaisių, mėsos, paukštienos ir žuvies patiekalų, desertų.

„Iron Maiden“ atskrido į Vilnių (8 nuotr.)
+2

Muzikantų persirengimo kambariuose bet kuriuo metu turi būti mineralinio vandens (pageidautina negazuoto „Evian“), energinio gėrimo, prabangaus baltojo (pageidautina „Montrachet“, „Pinot Grigio“) ir prancūziško raudonojo vyno. Pažymėtina, kad šalia užsienio alaus rūšių, muzikantai atskirai pageidavo vietinio lietuviško alaus.

„Iron Maiden“ į Kauną atvyksta stipriausios sudėties – scenoje lietuviai išvys grupės įkūrėją bosistą Steve'ą Harrisą, dainininką Bruce'ą Dickinsoną, gitaristus Dave'ą Murray, Adrianą Smithą ir Janicką Gersą, būgnininką Nicko McBrainą.