Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą

Saldusis batonėlis be gliuteno: būsite sotesni nei suvalgę cepelinų

Saldusis batonėlis be gliuteno Receptas
Vegan Pipiras nuotr. / Saldusis batonėlis be gliuteno
Šaltinis: Žmonės.lt
0
A A

Šiuolaikiniame dėl sveikos gyvensenos pamišusiame pasaulyje nekaloringi ir energijos suteikiantys užkandžiai bei desertai tiesiog karaliauja visose virtuvėse bei maisto knygose. Tinklaraščio „Vegan Pipiras“ autorė Toma dalijasi saldaus batonėlio be gliuteno receptu. Moteris tvirtina, kad suvalgę šio batonėlio būsite daug sotesni nei nuo cepelinų.

Asmenininio albumo nuotr./Tinklaraščio „Vegan Pipiras“ autorė Toma su vyru Nerijumi
Asmenininio albumo nuotr./Tinklaraščio „Vegan Pipiras“ autorė Toma su vyru Nerijumi

Reikės:

  • 1 stiklinės pūstų ryžių
  • 0,5 stiklinės migdolų
  • 0,5 stiklinės kokoso drožlių
  • 0,5 stiklinės žemės riešutų sviesto (natūralaus, be priedų)
  • 2 v. š. agavų sirupo (tinka ir datulių sirupas)
  • 3 v. š. tirpinto kokosų aliejaus
  • 50 g tirpinto juodojo šokolado

  • Šiek tiek kepintų žemės riešutų

Vegan Pipiras nuotr./Saldusis batonėlis be gliuteno
Vegan Pipiras nuotr./Saldusis batonėlis be gliuteno

Migdolus susmulkinkite S formos smulkintuvu. Į indą supilkite pūstus ryžius, kokoso drožles, riešutų sviestą, sirupą, aliejų ir viską gerai išmaišykite.

Suformuoti norimos formos paplotį. Jį apipilkite tirpintu šokoladu, papuoškite riešutais. Dėkite į šaldymo kamerą kelioms valandoms arba į šaldytuvą per naktį. Ryte supjaustykite ir ragaukite.

Daugiau receptų rasite www.veganpipiras.lt

Pažymėkite klaidą tekste pele, prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie Žmonės.lt