Greitas būdas paruošti arbūzinį gėrimą

Arbūzų sultys. / Fotolia nuotr.
Arbūzų sultys. / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
2015-07-21 09:00
AA

Pjaunate arbūzą pusiau, skaptuojate minkštimą ir metate į plaktuvą? O gal pjaustatote gabalėliais, nupjaunate žieveles ir tik tada plakate raudoną sultingą minkštimą elektriniu plaktuvu? Arbūzų glotnučio galima prasimanyti greičiau ir paprasčiau.

Jums reikės peilio, plakiklio („mikserio“) ir plastmasinės stiklinės, kad paruoštumėte arbūzinį gėrimą ir pavaišintume juo namiškius ar draugus.

Paguldę arbūzą, jo šone išpjaukite ertmę, kurioje galėtų tilpti elektrinio plakiklio šluotelė. Paskui gerai padirbėkite plakikliu, susmulkindamos arbūzo minkštimą. Ištraukite plakiklį.

Į arbūzo angą įstatykite plastmasinės stiklinės dalį, kad gautumėte piltuvėlį, ir pilstykite gautą gėrimą į stiklines. Štai jums greitas, saugus ir švarus būdas paskanauti arbūzo!